Τι θα γίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

    Ημερομηνία:

    Εάν θα επιβληθεί ή όχι υποχρεωτικός εμβολιασμός στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ένα θέμα που απασχολεί όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά και τους επιτελείς.

    Ο μεν υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος δηλώνει πως θεωρεί αδιανόητο να τεθεί εκτός μάχης ένα πολεμικό πλοίο εξαιτίας της αμέλειας μέλους του πληρώματος να θωρακιστεί απέναντι στον ιό μη κάνοντας το εμβόλιο, αλλά η λήψη αυτής της απόφασης σκοντάφτει σε γραφειοκρατικές και νομικές δυσκολίες, αναφέρει ο «Βηματοδότης».

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Τι θα γίνει, για παράδειγμα, εάν κάποιος ή κάποιοι αρνηθούν το εμβόλιο; Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι οι στρατιωτικοί ώστε να τους επιβληθεί αναστολή εργασίας.

    Συνεπώς το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να δοθούν κίνητρα, όπως δόθηκαν πέντε ημέρες άδεια στους φαντάρους που εμβολιάζονται.

    Μέτρα όμως για τους αντιεμβολιαστές στις Ένοπλες Δυνάμεις δύσκολα λαμβάνονται. Αυτό είναι το σταυρόλεξο που καλούνται τώρα στο Άμυνας να λύσουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τη Δευτέρα η εκδήλωση για την «Εξωστρέφεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

    Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου –...

    Πότε έρχονται τα πρωτοβρόχια

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες...

    Εικαστικό Εκπαιδευτικό Event από 5ο και 9ο ΕΠΑΛ Πάτρας

    Ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του 9ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Πάτρας...

    Βοιωτία: Η στιγμή της σύλληψης της 62χρονης Διευθύντριας του ΚΕΠ που έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη!

    Μια φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε σε χωριό στη Βοιωτία, όπου...