Στο κελί… κάνει Χριστούγεννα ο ψευτοεπίσκοπος του Αιγίου! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ… ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ

    Ημερομηνία:

    Στο Αστυνομικό Τμήμα του ΑΙγίου “την βγάζει” πλέον ο ψευτοεπίσκοπος Χριστόδουλος ο οποίος ενώ εδώ και χρόνια “ταλαιπωρεί” την τοπική κοινωνία… κανείς δεν τον είχε “μαζέψει”! Μέχρι που ανάρτησε ένα βίντεο μέσω του οποίου καλεί όσους Ορθοδόξους έχουν όπλα να τα πάρουν και να μεταβούν στο χωριό του, τον Αγιο Παντελεήμονα έξω από το Αίγιο,ώστε να πολεμήσουν… την κυβέρνηση Μητσοτάκη που θέλει να φέρει τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών! Στο βίντεο μάλιστα ζητά την θανάτωση… όσων προσπαθούν να τον φιμώσουν, ενώ αυτοαποκαλείται… Παπαφλέσσας! Τα βάζει με τους εξής:

    Τον Κυριάκο Μητσοτάκη

    Την Ι.Μ. Γρηγορίου του Αγίου Ορους

    Την δημοσιογράφο Πέπη Σπηλιωτοπούλου της εφημερίδας ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ

    Τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου κ. ΜΠέσκο

    Τον αντιεισαγγελέα Αθ. Κολοκοτρώνη

    Την Εισαγγελέα Αιγίου

    Τον ιερέα π. Αθανάσιο Λιακόπουλο

    Και με το σύνολο των ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!

     

    Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΡΟΧΘΕΣ

    Μετά από ολονύχτια επιχείρηση συνελήφθη ο ψευτοεπίσκοπος Χριστόδουλος που καλούσε τους πολίτες να πάρουν τα όπλα και να σκοτώσουν δικαστές, δικηγόρους και παράγοντες της περιοχή του Αιγίου.

     

    Μετά από μήνυση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γ. Μπέσκου και της δημοσιογράφου Πέπη Σπηλιωτοπούλου αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το σπίτι που βρισκόταν στην περιοχή του οικισμού Αγιος Παντελεήμων και με αιφνιδιαστική κίνηση τον ανάγκασαν να παραδοθεί.

    ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ

    Απίστευτες καταστάσεις στο Αίγιο τις τελευταίες ημέρες.

    Η Αστυνομία αναζητά στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έναν ψευτοεπίσκοπο που απειλεί …θεούς και δαίμονες με θάνατο.

    Συγκεκριμένα αστυνομικοί ψάχνουν στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου έναν πρώην καλόγερο που δηλώνει επίσκοπος (Η τοπική Εκκλησία υποστηρίζει ως δεν έχει κανέναν τίτλο ιερατικό) και ζητά μέσα από την σελίδα του στο youtude πολίτες να πάρουν τα όπλα και να κινηθούν εναντίον δικαστικών, δημοσιογράφων, δικηγόρων κ.α.)

    Μάλιστα δίνει και το νούμερο του κινητού του τηλεφώνου ώστε να τον βρουν όσοι επιθυμούν να συναντηθούν μαζί του.

    Ο ψευτοεπίσκοπος απειλεί με θάνατο όσους θεωρεί υπεύθυνους και καλεί τον κόσμο να συγκέντρωση για να πάρουν τα όπλα!

    Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟ 2021

    Η αγοραπωλησία ενός αυτοκινήτου μεγάλου κυβισμού, αποκάλυψε τον βίο και την πολιτεία 64χρονου Αιγιώτη που κυκλοφορεί με αρχιερατικά άμφια, δηλώνει ότι είναι Αρχιεπίσκοπος Κύπρου και Καρπασίας και ότι φέρει τον τίτλο του Εξαρχου Αχαΐας με έδρα, το Αίγιο.

    Ο μοναχός Χριστόδουλος, κατά κόσμον Νικ. Δ.- τον έχει κατονομάσει επισήμως η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με ανακοινώσεις της- εντοπίστηκε και συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας. Κατά τη σύλληψή του, σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έχει εξαπατηθεί και θα έπρεπε να συλληφθεί ο πωλητής του οχήματος και όχι ο ίδιος.

    Ισχυρίζεται ότι προχώρησε στην αγορά του οχήματος για λογαριασμό Ελληνίδας που ζει στη Γερμανία και ο πωλητής τον εξαπάτησε, υποστηρίζοντας πως κατέβαλε επιπλέον χρήματα από το συμφωνηθέν ποσό για τα έξοδα της μεταβίβασης, κάτι που δεν συνέβη.

     

    Οταν ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας και ενημερώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας στο Ιλιον Αττικής πως πρόκειται για αστικό περιστατικό που δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων της Αστυνομίας, η κατάσταση άρχισε να εκτροχιάζεται.

     

    ΚΑΤΑΡΕΣ

    Στο διαδικτυακό κανάλι που διατηρεί, προχώρησε στην ανάρτηση βίντεο με αφορισμούς και κατάρες κατά του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, αλλά και του διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας. Σύμφωνα με την καταγγελία του πωλητή, τον καλούσε τηλεφωνικά και του έλεγε πως δεν θα πάρει πίσω τις κατάρες, εάν δεν του επιστρέψει τα χρήματα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής, συκοφαντική δυσφήμιση, απειλή και εκβίαση.

     

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

    Το συγκεκριμένο άτομο, έχει απασχολήσει και τις τοπικές αστυνομικές αρχές. Η Ασφάλεια Αιγιαλείας κατά το παρελθόν μετά από καταγγελίες της Ι.Μ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας για τη δράση του, έχει προχωρήσει στο σχηματισμό τριών δικογραφιών για αντιποίηση αρχής.

    Μάλιστα στις αρχές Μαρτίου, υπεβλήθη δικογραφία στην Εισαγγελέα Αιγίου, σχετικά με βίντεο που είχε ανεβάσει και σύμφωνα με την αναφορά της Μητρόπολης διενεργούσε Ιερατική λειτουργία, ενώ σε άλλο φέρεται να εξαπολύει ύβρεις κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

     

    Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Επισκοπείο «Προσοχή στον «ψευδοεπίσκοπο» Χριστόδουλο, ο οποίος δρα παραπλανητικά στην περιοχή μας» καθίσταται σαφές, πως δεν αποτελεί μέλος του Κλήρου και εφιστάται η προσοχή των πολιτών. «Ενας είναι ο μόνος νόμιμος και αναγνωρισμένος από την Εκκλησία και την Πολιτεία Μητροπολίτης στην περιοχή μας, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. Ιερώνυμος», αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

     

    ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ

    Η δράση του «ιερωμένου» φαίνεται πως δεν έχει κανένα όριο και φραγμό. Στο κανάλι που διατηρεί στο youtube, ανεβάζει υλικό την ώρα που τελεί μυστήρια όπως αγιασμούς υδάτων,  λειτουργίες σε σπίτια ακόμα και κουρά μοναχών. Προ μηνός φέρεται να διαφήμιζε μέσω εντύπων την παροχή κατ’ οίκον  υπηρεσιών, όπως αγιασμός, ευχέλαιο, εξομολόγηση, πνευματική καθοδήγηση σε μελλόνυμφους κ.λπ. Πριν από περίπου ένα χρόνο, μέσω του facebook, πρότεινε στους χρήστες εξομολόγηση μέσω διαδικτύου!

    Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

    Πριν την πανδημία είχε κάνει απεργία πείνας και είχε αναρτησει ταμπέλα “άστεγος μοναχός”! Επειδή δεν τον διόριζε ο Αμβρόσιος. Είχε μεταβεί και στην Πάτρα και είχε κάνει… τα ίδια! Στη συνέχεια πήγε στην Κύπρο όπου αυτοαναγορεύτηκε σε… Μητροπολίτη!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χεζμπολάχ – Θάνατος Νασράλα: Τριήμερο πένθος στον Λίβανο

    Η κυβέρνηση του Λιβάνου κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος για...

    Κινητοποίηση τα μεσάνυχτα στο νέο λιμάνι Πάτρας – Εφθασαν 50 μετανάστες – ΦΩΤΟ

    Επιχείρηση για τη διάσωση 50 αλλοδαπών επιβαινόντων ιστιοφόρου σκάφους από φορτηγό...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Δευτέρα 30-9-2024

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΙΡΗΝΗ χηρα ΝΙΚ. ΜΗΛΙΩΝΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΛΗ ΕΤΩΝ...

    Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές στο Επιμελητήριο Αχαϊας

    Οι εκλογές για την ανάδειξη των 31 μελών του...
    Best Shop