Αχιλλέας Μπέος για Έλενα Παπαρίζου: «Φτηνή δικαιολογία, αυτή θα χάσει, έχει τελειώσει για μένα»

    Ημερομηνία:

    Η σκληρή απάντηση του δημάρχου Βόλου στην άρνηση της τραγουδίστριας να εμφανιστεί στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης.

    Πρόταση σε δύο γυναίκες τραγουδίστριες φέρεται να είχε κάνει ο Αχιλλέας Μπέος τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να εμφανιστούν στην τελετή αφής του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Βόλο και να ερμηνεύσουν τις επιτυχίες τους για το κοινό της εκδήλωσης. Ωστόσο, οι δύο καλλιτέχνιδες αρνήθηκαν τις συγκεκριμένες προτάσεις από τον δήμαρχο της πόλης, αναγκάζοντάς τον να κινηθεί σε εναλλακτικές λύσεις.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στη συνέχεια, όταν το θέμα συζητήθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές, η μία από αυτές ήταν η Έλενα Παπαρίζου, την οποία ο Αχιλλέας Μπέος προσκάλεσε στο πλαίσιο των καθιερωμένων εκδηλώσεων. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αν και αρχικά φαίνεται πως είχε δεχθεί την πρόταση, ακύρωσε την προγραμματισμένη της εμφάνιση αμέσως μετά τις δηλώσεις του δημάρχου Βόλου το βράδυ της εκλογής του, σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και τους ομοφυλόφιλους.

    Η εφημερίδα Μακεδονία μεταδίδει τις δηλώσεις που έκανε επί του θέματος ο δήμαρχος της πόλης, όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω περιστατικό.

    «Δεν με πειράζει αν ένας καλλιτέχνης πει όχι δεν έρχομαι για τις δηλώσεις μου. Άμα τραβήξω όμως χ, τελειώνουν όλα. Εγώ τους διαγράφω. Θα μου πεις τους νοιάζει; Όχι. Ούτε κι εμένα όμως», δηλώνει ο Αχιλλέας Μπέος.

    «Δύο καλλιτέχνες είπαν όχι στο να έρθουν να τραγουδήσουν με φτηνή δικαιολογία. Αυτές τελείωσαν για μένα», τονίζει χαρακτηριστικά.

    «Εγώ δεν ζήτησα να έρθουν για μένα να τραγουδήσουν αλλά για την πόλη μου. Αυτές θα χάσουν στο τέλος», σημείωσε κλείνοντας το θέμα ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία και το thenewspaper.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    CNN: Ο Χέγκσεθ «πάγωσε» την αποστολή όπλων στην Ουκρανία χωρίς να ενημερώσει τον Λευκό Οίκο

    Σύγχυση και έντονη κινητοποίηση προκάλεσε στην Ουάσιγκτον η απόφαση...

    Την Παρασκευή 11 Ιουλίου αρχίζει η κατάθεση των όπλων από το ΡΚΚ, ανακοίνωσε το φιλοκουρδικό κόμμα DEM

    Τα μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) θα αρχίσουν να...

    Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν θα κατασπαράξω την Γλυκερία, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε»

    «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου με τον Λάκη...

    Επανέρχονται οι πτήσεις της AEGEAN από και πρός Βηρυτό, Ερμπίλ, Αμμάν

    Από τις 10 Ιουλίου και μετά, η AEGEAN επαναφέρει...