ΕΛΑΣ: 928 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα και 17.620 τροχονομικές παραβάσεις το τελευταίο τριήμερο

    Ημερομηνία:

    Σε 928 ανήλθαν οι συλλήψεις και σε 17.620 οι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε ειδικές δράσεις της ΕΛΑΣ, που πραγματοποιήθηκαν, το τελευταίο τριήμερο, σε όλη τη χώρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, ελέγχθηκαν συνολικά 80.201 άτομα και 58.838 οχήματα. Προσήχθησαν 2.745 άτομα, συνελήφθησαν 928 για διάφορα αδικήματα, βεβαιώθηκαν 17.620 παραβάσεις Κ.Ο.Κ., 70 για παράβαση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας και 9 για ηχόμετρα, ακινητοποιήθηκαν 583 οχήματα, ενώ κατασχέθηκαν 2.

    Όπως αναφέρει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Σοκάρει η φωτογραφία με τα αίματα στην πλάτη – Την κυνηγούσε με ψαλίδι – ΦΩΤΟ

    Ασύλληπτες σκηνές… βγαλμένες από θρίλερ εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της...

    ΠΑΤΡΑ: Βραδιά από την ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ

    Με τη λήξη μιας ακόμα περιόδου (2024-25) με πολλές δραστηριότητες η...

    ΠΑΤΡΑ: Στο Τμήμα… δύο γυναίκες υπάλληλοι Υπηρεσίας Υγείας! Επεσαν μηνύσεις μεταξύ “πρώην”! Επεισόδιο σε γνωστό αρτοποιείο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%bc%ce%ae%ce%bc%ce%b1-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%85%cf%80%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bb/