Νόρα Δράκου στον Realfm 97,8: «Στον αθλητισμό δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ!»

    Ημερομηνία:

    Στα 32 χρόνια της η Νόρα Δράκου ετοιμάζεται για την 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας σαν στόχο να χαρεί την παρουσία της στα δυο αγωνίσματα της κολύμβησης στα οποία έχει προκριθεί για το Παρίσι.

    «Δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ, να ακούς το σώμα και το μυαλό σου και να παλεύεις γι’ αυτά» δήλωσε στον Real fm 97,8, για το γεγονός ότι παρά τις απογοητεύσεις που υπήρξαν στην καριέρα της, όταν δεν βίωνε την επιτυχία του μεταλλίου σε μεγάλες διοργανώσεις, συνέχιζε να προσπαθεί. Η Νόρα Δράκου στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Βελιγράδι, κατάφερε να πάρει δυο αργυρά μετάλλια στα 50 ελεύθερα και στα 50 ύπτιο, τα πρώτα που κατακτά, στην πολυετή παρουσία της στις πισίνες, αφού ξόρκισε την κατάρα να είναι σε τελικούς των σημαντικών διοργανώσεων, αλλά να μην ανεβαίνει στο βάθρο. «Έβλεπα ότι μπορεί να πάρω στο Βελιγράδι ένα μετάλλιο, τελικά πήρα δυο. Έπρεπε να περιμένω λίγα χρόνια περισσότερα από άλλους αθλητές» τόνισε στην εκπομπή Real sports με τον Δημήτρη Σταυρακάκη.

    Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, θα την δούμε στα 50 ελεύθερο και με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4χ100 μικτή ομαδική mixed. «Σε ατομικό επίπεδο, συμμετέχω σε ένα πολύ ανταγωνιστικό αγώνισμα. Είμαι καλά προετοιμασμένη και στόχος είναι να μπορέσω να φτάσω στα ημιτελικά, κυνηγώντας να είμαι στην 12άδα» δήλωσε η πάντα χαμογελαστή, ακόμη και στις αποτυχίες, Νόρα Δράκου, συμπληρώνοντας για την συνολική παρουσία της ελληνικής κολύμβησης στο Παρίσι: «Θεωρώ ότι θα έχουμε καλές επιδόσεις και θα είμαστε σε περισσότερους τελικούς από προηγούμενες διοργανώσεις. Ελπίζω στο κολύμπι να πάρουμε 1-2 μετάλλια!».

    ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βαρύ πένθος για τον βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλο

    Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του ο βουλευτή Αχαΐας...

    Πάτρα: Την Δευτέρα η κηδεία του δημοσιογράφου Τάκη Θεοδωρακόπουλου

    Την Δευτέρα στις 17.30μ.μ από τον Ιερό Ναού Αγίου...

    Άγριος καβγάς ζευγαριού μπροστά στα μάτια των παιδιών τους – Αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν και οι δύο

    Στο εδώλιο… εκ περιτροπής κάθισαν χθες δύο σύζυγοι που...

    Οι 8 «χρυσοί κανόνες» για να διατηρήσετε το συκώτι σας υγιές και λειτουργικό

    Το συκώτι είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα...