ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Αυτός είναι ο 40χρονος που σκοτώθηκε στην Πατρών-Πύργου! Είχε σκοτωθεί και ο αδελφός του

    Ημερομηνία:

    Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Πύργου με την είδηση του θανάτου του 40χρονου Χρήστου Ασημακόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα του Σαββάτου.

    Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις έξι το απόγευμα, όταν ο Χρήστος Ασημακόπουλος επέστρεφε από το χωριό του, το Πράσινο του Δήμου Πύργου. Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, που ερευνώνται από την Τροχαία Πύργου, ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σφοδρά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου.

    ICECAP

    Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από το όχημα. Στη συνέχεια ο 40χρονος  διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου, όπου οι γιατροί δυστυχώς διαπίστωσαν το θάνατό του.

    Το χτύπημα της μοίρας

    Η είδηση του θανάτου του Χρήστου Ασημακόπουλου αποτελεί ένα ακόμη τραγικό κεφάλαιο για την οικογένειά του. Οι γονείς του, Νίκος και Μαρίνα, είχαν βιώσει παρόμοιο πόνο πριν από λίγα χρόνια, και πιο συγκεκριμένα το 2017, όταν έχασαν το άλλο τους παιδί, τον Γιώργο, επίσης σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 35 ετών.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγορά εργασίας: Μειώνονται οι 30ρηδες, αυξάνονται οι 65ρηδες

    Γκριζάρει επικίνδυνα η αγορά εργασίας στην Ελλάδα, όπως προκύπτει...

    Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις – Πότε θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι σε Γυμνάσια και Λύκεια

    Πλησιάζουν οι ημερομηνίες-ορόσημα για τη λήξη των μαθημάτων στα...

    Θέρμο: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα ο 37χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων

    Για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων καθώς και παραβάσεις του ΚΟΚ...