Αυτός είναι ο Πατρινός ψυχίατρος που μίλησε για ζόμπι στην Πλ. Γεωργίου! ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Εκανε παραπληροφόρηση – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Ο γνωστός ψυχίατρος (συνταξιούχος πλέον) Γιώργος Ευαγγελάτος ήταν ο άνθρωπος που πήρε χθες την ντουντουκα και μιλούσε στους διαφωνούντες με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην συγκέντρωση της Πλ. Γεωργίου. Ηταν αυτός που μίλησε για “ζόμπι” (που θα γίνουν οι άθρωποι με τον εμβολιασμό, όπως υποστήριξε) για απώλεια προσανατολισμού, αλλά και για την γυναίκα που της αφαίρεσαν το ζωντανό έβρυο κλπ κλπ.

     

     

     

    Έχει σπουδάσει Ιατρική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ από μικρός έτρεφε μεγάλη αγάπη για τη μουσική και το γράψιμο. Αποφοίτησε το 1970 και μετά την στρατιωτική του θητεία, ολοκληρώνει το Αγροτικό του ασκούμενος επί 16 μήνες στην παιδιατρική κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων στο πλάι του Καθηγητή της Παιδιατρικής, Υφηγητή τότε, Θεόδωρου Γιογκαράκη.

    Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του σημείωμα, στο σάιτ του στο διαδίκτυο, απ’ όπου και η φωτ., ο Γιογκαράκης είχε παροτρύνει τον Γιώργο Ευαγγελάτο να πάρει ως ειδικότητα την παιδιατρική.

    Στη σκέψη όμως του κ. Ευαγγελάτου υπήρχε μόνο η Ψυχιατρική και η Ψυχανάλυση. Έδωσε εξετάσεις για την απόκτηση αδείας εξειδίκευσης στα Νοσοκομεία των ΗΠΑ και το 1973 μετέβη στην Νέα Υόρκη και έλαβε τις ειδικότητες του Ψυχιάτρου – Νευρολόγου ενηλίκων, και Παιδοψυχίατρου, σε Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της Νέας Υόρκης. Ταυτόχρονα εκπαιδεύεται στην Ψυχανάλυση, στο Αμερικάνικο Ινστιτούτο Ψυχανάλυσης της Κλινικής που ίδρυσε η «Νεοφροϋδίστρια» Κάρεν Χορνέυ. Έκανε την προσωπική του ψυχανάλυση από το 1975 έως το Σεπτέμβριο του 1979, οπότε και αποφοίτησε.

    Επιστρέφοντας στην Πάτρα το 1980 ξεκίνησε να ασκεί την Ψυχιατρική στους ενήλικες και την Παιδοψυχιατρική και Ψυχανάλυση, πρωτοπόρος τότε, στην πατραϊκή ιατρική κοινότητα.

    Την περίοδο 1989 – 1995 ήταν στο ΔΣ του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών «Η Μέριμνα», ως αντιπρόεδρος. Σήμερα ξακολουθεί να εργάζεται ιδιωτικά σαν Ψυχαναλυτής και Ψυχίατρος, και διατελεί μέλος της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας και της American Academy of Psychoanalysis.

     

    GYMALL

     

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ: Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δικαστικός χάρτης: Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο

    Το βράδυ της Παρασκευής (19.4.2024) κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου...

    Πατάτα: Τάισε γουρούνια, ενοχοποιήθηκε για τη λέπρα και έγινε το δημοφιλέστερο έδεσμα των λαών

    Στα «ψαγμένα» μανάβικα, καμία φορά και σε ... εκλεπτυσμένους...

    Δημήτρης Παπανικολάου: Η σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του και την κόρη τους – ΦΩΤΟ

    Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο Δημήτρης Παπανικολάου με τη σύζυγο...

    Τζορτζ Μπους: Το άγνωστο περιστατικό από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – Πώς κατάφερε να γλιτώσει από κανίβαλους

    Η χθεσινή αναφορά του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, στον θείο του Αμπρόουζ...