Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο «Καπετάνιος» Γιώργος Κοτσώρης

    Ημερομηνία:

    Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, ο «Καπετάνιος» Γιώργος Κοτσώρης, βυθίζοντας στη θλίψη, την οικογένειά και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

    Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο «Καπετάνιος» Γιώργος Κοτσώρης

    Ο «Καπετάνιος» τα τελευταία πέντε χρόνια, έδωσε μια γενναία μάχη με την επάρατη νόσο, η οποία όμως δυστυχώς τον κέρδισε, στα 74 του χρόνια.

    Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους επιχειρηματίες στο χώρο της αλιείας, έχοντας καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, να κυριαρχήσει στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο ψαριών, με καταστήματα σε Πύργο, Αμαλιάδα και ιχθυόσκαλα Πατρών.

    Αφήνει πίσω του, άξιους συνεχιστές όσων δημιούργησε σε αυτόν τον κόσμο, την γυναίκα του, Ελένη και τα αγαπημένα του παιδιά, Στασινή, Αλέξη, Χριστίνα, Γιώργο και Βερόνικα.

    Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023 και ώρα 6 μ.μ., στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Λαστεΐκων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    AXAΪΑ: Δίπλα στην πολύτεκνη οικογένεια του Αλισσού

    Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η κινητοποίηση όλων των Πατρινών, Αχαιών...

    Οι Πυξ Λαξ στις 21 Αυγούστου στο θέατρο «Φλόκα»

    Οι Πυξ Λαξ, το θρυλικό συγκρότημα που έχει καθορίσει...

    Μαντόνα: Γιόρτασε τα 67α γενέθλια της στην Ιταλία με τον 29χρονο σύντροφό της και τις κόρες της

    Η Μαντόνα γιόρτασε τα 67α γενέθλιά της στην Ιταλία, έχοντας στο πλευρό της...