Lidl: Ο Ρουβίκωνας έσπασε με βαριοπούλες το σούπερ μάρκετ όπου συνελήφθη η ηλικιωμένη – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Επίθεση με βαριοπούλες στο σούπερ μάρκετ της Lidl Ελλάς στο Ίλιον, όπου το περασμένο Σάββατο συνελήφθη ηλικιωμένη γυναίκα που έκλεψε, λόγω ανέχειας, κρέας και τυρί, έκανε τα ξημερώματα της Παρασκευής (18.02.2022) ο Ρουβίκωνας.

    Ο Ρουβίκωνας ανέβασε φωτογραφία και βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης με βαριοπούλες στο σούπερ μάρκετ των Lidl στο Ίλιον.

    Δείτε το βίντεο από την επίθεση εδώ

    Η ηλικιωμένη γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, έκλεψε το περασμένο Σάββατο (12.02.2022) κρέας και τυρί και έγινε αντιληπτή από τους υπεύθυνους του καταστήματος.

    Παρά τις παροτρύνσεις άλλων καταναλωτών, που ήθελαν να πληρώσουν το ποσό των σχεδόν 30 ευρώ που κόστιζαν αυτά που έβαλε η γυναίκα στην τσάντα της, αλλά και την πρόταση των αστυνομικών, αρνήθηκαν να αποσύρουν τη μήνυση.

    Η οποία τελικά αποσύρθηκε χθες Πέμπτη με παρέμβαση του υπουργείου Ανάπτυξης.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά τα ξημερώματα σε κτίριο στο παλιό λιμάνι

    Αλλη μία πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 6 τα ξημερώματα σήμερα...

    Κικίλιας: Συνάντηση με την Γκίλφοϊλ – Τί συζητήθηκε

    Συνάντηση με την νέα πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα,...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21-9-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΦΙΛΙΑ ΧΗΡΑ ΑΝΔΡ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΤΩΝ 89 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...

    H κλιματική αλλαγή “τιμωρεί” με θανάτους την Πάτρα – Τα στοιχεία

    Στη δεύτερη χειρότερη θέση βρίσκεται η Αθήνα, ανάμεσα σε όλες...