Μεσολόγγι: Διαρρήκτες ξυλοκόπησαν και λήστεψαν 59χρονο

    Ημερομηνία:

    Δραματικές στιγμές έζησε το βράδυ της Δευτέρας ένας 59χρονος στην Γουριά Μεσολογγίου, όταν τέσσερις άντρες εισέβαλαν στην κατοικία του και τον λήστεψαν.

    Οι τέσσερις άγνωστοι “μπούκαραν” στο σπίτι αφού πρώτα έκοψαν την παροχή ρεύματος. Ακινητοποίησαν και φίμωσαν τον άνδρα με την απειλή όπλου και τον ξυλοκόπησαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα του.

    Φλίγκος

    Έκλεψαν 6.500 ευρώ, τραπεζικές κάρτες και βιβλιάρια καταθέσεων, κινητό τηλέφωνο και κυνηγετικό όπλο που ο άνδρας κατείχε νόμιμα. Ο άνδρας, που διαμένει μόνος του, κατόρθωσε μετά από ώρα να απελευθερωθεί και να καλέσει την Αστυνομία.

    Ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ευτυχώς ότι είναι καλά στην υγεία του. Από τις Αρχές σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία σε βάρος των τεσσάρων αγνώστων δραστών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αύριο η κηδεία του 15χρονου στην Αρτα

    Αύριο Δευτέρα οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές θα αποχαιρετήσουν...

    Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με μαύρα εσώρουχα στο Instagram

    Με μαύρα δερμάτινα εσώρουχα πόζαρε η Κιμ Καρντάσιαν σε υλικό που...

    Κλαυδία για Eurovision: Τα λέμε σε δύο-τρία χρόνια να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε και μια νίκη

    Έναν μήνα μετά τη συμμετοχή της στον φετινό διαγωνισμό...

    Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: «Παραμένω καψούρης, δεν έχουμε περάσει ποτέ κρίση στη σχέση μας»

    Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ...