Ο (μάστερ σεφ) Πατρινός ταΐζει τα μάτια μας

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis
    Με πατρινή συμμετοχή διεξάγεται φέτος το Μάστερσεφ. Ο μαγειρικός διαγωνισμός που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό Σταρ, τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει την προτίμηση των τηλεθεατών, αφού δεν πρόκειται για ένα ριάλιτι σόου αλλά για έναν διαγωνισμό που οι συμμετέχοντες κερδίζουν επειδή το αξίζουν, χωρίς να μπορεί το κοινό να επηρεάσει το αποτέλεσμα με βάση την προτίμησή του.
    Στο Μάστερσεφ 5 η Πάτρα έχει τον δικό της εκπρόσωπο. Ο Νίκος Σκορδάκης, εν μέσω ιδιαίτερων συνθηκών λόγω κορονοϊού, δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό, κατάφερε να κερδίσει τη θετική γνώμη των κριτών Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Σωτήρη Κοντιζά και Πάνου Ιωαννίδη και βρίσκεται στους κορυφαίους 24 διαγωνιζόμενους.
    Βέβαια για να καταφέρει να μπει στο σπίτι του Μάστερσεφ, ο Νίκος Σκορδάκης χρειάστηκε να αποκλείσει εξαιρετικούς μάγειρες, με αποκορύφωμα την τελευταία δοκιμασία πριν την τελική απόφαση των κριτών, όπου ο αντίπαλός του είχε δημιουργήσει ένα σχεδόν ισάξιο πιάτο.
    GYMALL
    Ο 39χρονος σεφ από την Πάτρα στα πρώτα επεισόδια που έχουν προβληθεί περιέγραψε τον εαυτό του ως δυναμικό, ανταγωνιστικό, με χιούμορ και θεωρεί πως το όνομά του θα το θυμούνται όλοι για καιρό. Ενώ ο στόχος του, δεν είναι άλλος από το να βρεθεί στο μεγάλο τελικό!
    Αν και είναι νωρίς, στα πρώτα επεισόδια, ο Νίκος Σκορδάκης είναι από τους διαγωνιζόμενους που έχουν ξεχωρίσει. Μάλιστα, έχει γίνει αποδέκτης πολλών θετικών σχολίων όσων αφορά στη φαντασία του αλλά και τον τρόπο που δουλεύει πίσω από τον πάγκο της κουζίνας. Επιπλέον, με βάση ασφαλείς πληροφορίες που είναι σε θέση να γνωρίζει η «Π», ο πατρινός σεφ θα βρίσκεται για αρκετό καιρό ακόμα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού παραμένει εντός διαγωνισμού, την ώρα που η παραγωγή του Μάστερσεφ έχει «προχωρήσει» αρκετά τα επεισόδια.
    «Σύμμαχος» στην προσπάθειά του, αποτελεί η πολύχρονη εμπειρία του στον χώρο της μαγειρικής. Ο Νίκος Σκορδάκης έχει εργαστεί για χρόνια σε κορυφαία εστιατόρια της Μυκόνου, αλλά και ως ιδιωτικός σεφ σε γιοτ. Επιπλέον, λόγω της εμπειρίας του και των γνώσεών του πάνω στη μαγειρική, έχει βοηθήσει στο «στήσιμο» αρκετών πασίγνωστων εστιατορίων της Πάτρας και όχι μόνο.

    Πελοποννησος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «ΜΑΖΕΥΟΥΝ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ… ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA: Οι «νυχούδες» της Πάτρας στο στόχαστρο της Εφορίας!

    Επαγγέλματα στην Πάτρα για τα οποία υπάρχουν υποψίες πως...

    Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο δάσκαλος Παύλος Ριχάνης

    Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε χθες το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20-4-2024

    ΚΗΔΕΙA ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΛΓΑ (χήρα) ΙΩΑΝ. ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΛΩΛΟΥ (ΕΤΩΝ 86) ΘΑΝΟΥΣΑ...

    Τα 3 πιο απρόβλεπτα ζώδια – «Σας κρατούν σε εγρήγορση»

    Αναρωτιέστε ποια ζώδια τείνουν να σας κρατούν σε εγρήγορση; Δεν χρειάζεται...