ΠΑΤΡΑ: Τα μηνύματα που άφησε πίσω της η 23χρονη στην οδό Χαραλάμπη

    Ημερομηνία:

    Μηνύματα που δείχνουν ότι η 23χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα του Σαββάτου όταν έπεσε στο κενό από διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας στην Πάτρα, «βούτηξε» στο κενό για να βάλει τέλος στη ζωή της φέρονται να εντόπισαν αστυνομικοί στο κινητό της τηλέφωνο.

    Οι  αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Χαραλάμπη και Καρατζά στα Ψηλά Αλώνια, εντόπισαν τρία κουτιά με αντικαταθλιπτικά χάπια, αλλά και μηνύματα της κοπέλας στο viber και στο messenger σε δικά της πρόσωπα.

    «Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο και να βασανίζω τους γονείς μου, αφού δεν μπορώ να γίνω καλά… Δεν υπάρχει λόγος να χαλάνε άλλα λεφτά χωρίς λόγο…» φέρεται να είναι ένα από τα μηνύματα της νεαρής κοπέλας.

    Αστυνομική πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα είπε ότι η 23χρονη με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

    Γιατροί και διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στην περιοχή διαπίστωσαν ότι ο θάνατος της 23χρονης ήταν ακαριαίος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βιβλιοπαρουσίαση στην Πάτρα: “Ατελέσφορος εκσυγχρονισμός, ο Κώστας Σημίτης και η εποχή του”

    Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025 στις 19:00 οι Εναλλακτικές Εκδόσεις διοργανώνουν παρουσίαση του...

    Άγημα Αναβίωσης “Αγία Λαύρα 1821” 

    Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και υψηλό αίσθημα τιμής, το Άγημα...

    Ποιος Έλληνας ηθοποιός είναι ο μικρούλης της φωτογραφίας;

    Ο μικρούλης της φωτογραφίας που πόζαρε στον φωτογραφικό φακό...

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Νυχτερινή έξοδος για το ζευγάρι

    Κομψά ντυμένοι πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό κατά την...