Πάτρα: Τρέμουν τις φωτιές και τους ανέμους οι κάτοικοι της Περιβόλας – Εγλυκάδας

    Ημερομηνία:

    SOS στέλνουν οι κάτοικοι της Περιβόλας και της Εγλυκάδας για τους γύρω δρόμους από τον καταυλισμό των Ρομά στο Ριγανόκαμπο.

    Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής υπάρχει άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς αφού οι δρόμοι γύρω από τον καταυλισμό, αλλά και γενικότερα στο ανατολικό διαμέρισμα της Πάτρας είναι γεμάτοι, από καλαμιές, λυγαριές και χόρτα.

    Ωστόσο, ειδικότερα στην οδό Ηρακλέως και στην παράλληλη της Περιμετρικής, σε δυο οδούς που γειτνιάζουν δηλαδή με τον καταυλισμό, κάτω από τις καλαμιές και τα χόρτα είναι θαμμένα λογής – λογής σκουπίδια.

    Οπότε με ένα «τσαφ» η περιοχή εύκολα μπορεί να γίνει παρανάλωμα του πυρός και να κινδυνέψουν σπίτια και ανθρώπινες ζωές. Ειδικότερα, τις μέρες που φυσάει οι κάτοικοι φοβούνται και ανησυχούν αφού γνωρίζουν τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση που ανάψει κάποιος φωτιά, είτε εσκεμμένα, είτε όχι.

    Για αυτό και ζητούν την άμεση παρέμβαση των συνεργείων του δήμου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τις περασμένες ημέρες τα συνεργεία του δήμου προχώρησαν στον καθαρισμό δύο πλατειών της περιοχής, αυτή μπροστά από τους Άγιους Πάντες και της πλατείας Μενεξένιου.

    Ύστερα βέβαια από τις εκκλήσεις των κατοίκων της περιοχής που είχαν φτάσει στο σημείο να ετοιμάζονται για διαμαρτυρία και κινητοποίηση, αν δεν γίνονταν άμεσες παρεμβάσεις.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...