Πόλεμος στο Ισραήλ: Επιστρέφουν σήμερα 81 από τους 149 Έλληνες

    Ημερομηνία:

    Το υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της πρεσβείας της Ελλάδας στο Τελ Αβίβ και του Γενικού Προξενείου στα Ιεροσόλυμα, είναι σε συνεχή επαφή με Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή και με αποψινές πτήσεις επιστρέφουν οι 81 από αυτούς.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορέις με αποψινές πτήσεις από το Ισραήλ θα φτάσουν στην Ελλάδα 81 από τους 149 Έλληνες που ήταν με τουριστικό γκρουπ στο Ισραήλ καθώς η Aegean δεν πραγματοποιεί πτήσεις  μέχρι και αύριο.

    Αυτοί οι 81 θα πετάξουν για την Αθήνα απευθείας με προγραμματισμένη πτήση της El Al στις 21:30 της Κυριακής (08/10).

    Οι Έλληνες έχουν λάβει από νωρίς οδηγίες να παραμείνουν στα ξενοδοχεία τους. Χθες, εξάλλου, πολλά check points ήταν κλειστά και δεν γίνονταν μετακινήσεις.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν τραυματίες και ότι η επαφή των ελληνικών Αρχών μαζί τους είναι συνεχής.

    Για τους υπόλοιπους 68 μεμονωμένους επισκέπτες καταβάλλεται προσπάθεια ώστε η επιστροφή τους να γίνει με ασφάλεια στον συντομότερο δυνατό χρόνο, προσθέτει το υπουργείο Εξωτερικών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έχεις απλήρωτη κλήση; Μάθε τι ισχύει μέσα σε 5 λεπτά!

    Σήμερα, με λίγα βήματα μέσα από το gov.gr και το myAADE, μπορείς...

    Οι γάμοι του 2026 θα έχουν άποψη

    Από τις διακοσμήσεις έως τα outfits των καλεσμένων, οι γάμοι του 2026 σηματοδοτούν...

    Αχαϊα: Από τον Αλισσό ο άνδρας που συνελήφθη με…. επικίνδυνες “σκόνες”

    Μεγάλο αριθµό άγνωστων χηµικών ουσιών, καθώς και κάνναβη που...

    Άγνωστοι ξήλωσαν τα κολονάκια στην επαρχιακή οδό Πύργου–Κατακόλου – Δείτε φωτογραφία

    Άγνωστοι δράστες «ξαναχτύπησαν» στην επαρχιακή οδό Πύργου – Κατάκολου, ξηλώνοντας για δεύτερη...