Βαγγέλης Μαρινάκης : «Το 1821 είναι ορόσημο στην ιστορία του Έθνους, ζήτω η Ελλάδα»

    Ημερομηνία:

    Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα – ορόσημο για όλους τους Έλληνες και τον Ελληνισμό, καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σημερινή επέτειο της Ελλάδας.

    Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζει με το μήνυμα του πόσο σημαντική και σημαδιακή είναι η 25η Μαρτίου του 1821 για τους μεγάλους αγώνες των Ελλήνων, αλλά και πόσο σπουδαίοι είναι όλοι όσοι θυσιάστηκαν για την ελευθερία της χώρας.

    Αναλυτικά το μήνυμα του ηγέτη του Ολυμπιακού:

    Φλίγκος

    «Το 1821 είναι στην Ιστορία του Έθνους ορόσημο για τους μεγάλους αγώνες των Ελλήνων.

    Πάντα στους δύσκολους καιρούς και στις μεγάλες προκλήσεις, γιγάντια θα στέκει πίσω μας η σκιά του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Νικηταρά και των άλλων μεγάλων ηρώων του Ελληνισμού.

    GLEARNET

    Το «Ελευθερία ή Θάνατος» θα αντηχεί στα αυτιά μας κάθε φορά που θα πρέπει να θυμίζουμε σε όλο τον κόσμο ότι αυτή η μικρή σε έκταση, μα τόσο μεγάλη χώρα, δεν έμαθε μόνο τον κόσμο να ζει, χαρίζοντας πολιτισμό, δημοκρατία και επιστήμες.

    Τον έμαθε και να θυσιάζεται για την ελευθερία. Ζήτω η Ελλάδα!»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέντε κόλπα που ανεβάζουν την «καλή» HDL χοληστερόλη

    Oι υψηλές τιμές της «κακής» χοληστερόλης (LDL) ανάβουν ένα σημαντικό καμπανάκι...

    Καυσόξυλα: Πού θα κυμανθούν φέτος οι τιμές

    Πεύκο: 100-110 ευρώ το κυβικό Δρυς: Aπό 130 ευρώ Πουρνάρι: Aπό...

    Οι πληγές που άφησε η χούντα στην οικονομία

    Επιβιώνει ακόμα στις μέρες μας η προπαγάνδα ότι η...

    ΠΑΤΡΑ: Επεσε “βόμβα” στον πεζόδρομο Μαιζώνος! ΔΕΙΤΕ ΤΑ “ΛΟΥΚΕΤΑ” – φωτο

    Τα ξενοίκιαστα του νέου πεζόδρομου Μαιζώνος! Περπατώντας στον πεζόδρομο της...