10 χρόνια χωρίς την Άννα Πολλάτου, που σκοτώθηκε στην Πατρών Πύργου – Το road trip των συναθλητριών της, στη μνήμη της – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Πριν από 10 χρόνια η 31χρονη χάλκινη ολυμπιονίκης με την Εθνική ανσάμπλ στο Σίδνεϊ και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Οσάκα, Άννα Πολλάτου, χάνει τη ζωή της σε τροχαίο.

    Η είδηση προκάλεσε σοκ στον ελληνικό αθλητισμό και τα δυσάρεστα νέα έκαναν πολύ γρήγορα τον γύρο του κόσμου. H Άννα Πολλάτου άφησε την τελευταία της πνοή στην εθνική οδό Πύργου – Πατρών, κοντά στην Βάρδα. Κατευθυνόταν προς το λιμάνι της Κυλλήνης προκειμένου να πάρει το καράβι για την Κεφαλονιά.

    Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως εκείνη την ώρα έπεφτε χαλάζι και η αδικοχαμένη γυναίκα προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο. Φρέναρε απότομα, έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε ένα αγροτικό φορτηγάκι, ο οδηγός του οποίου είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

     

    10 χρόνια μετά, οι συναθλητρίες της, πραγματοποίησαν road trip στη μνήμη της. Έκαναν τρισάγιο, στην Πατρών-Πύργου, στο σημείο που η αθλήτρια άφησε την τελευταία της πνοή και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν μέσω Κυλλήνης στην Κεφαλονιά.

    Δείτε το βίντεο που ανέβασε το tik tok η Κλέλια Πανταζή

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι είναι το φοιτητικό ρεύμα: Πώς να επιλέξεις το κατάλληλο πρόγραμμα

    Η επιλογή φοιτητικού ρεύματος δεν είναι δύσκολη, αρκεί να συγκρίνεις και να...

    Η ΕΚΤ ποντάρει στο ψηφιακό ευρώ με σκοπό την ενίσχυση της ευρωπαϊκής αυτονομίας

    Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας ψηφιακής...

    Βαρομετρικό χαμηλό στην Ευρώπη: Το γαλλικό αδιέξοδο, οι τριγμοί στις αγορές και η απειλή της επιστροφής του ΔΝΤ

    Η καλοκαιρινή ηρεμία των ευρωπαϊκών αγορών διεκόπη πρόωρα και...

    ΠΑΤΡΑ: Κόλαφος για ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση και η Ιστολογική του Ανεστάκη για τον Παναγιωτάκη!

    Αποκάλυψη «βόμβα» για τον Παναγιωτάκη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...