101 θάνατοι – 600 διασωληνωμένοι – 904 νέα κρούσματα

Ημερομηνία:

Στην ανακοίνωση της έκθεσης με τα νέα κρούσματα, τους θανάτους και τους διασωληνωμένους με Covid-19 για το τελευταίο 24ωρο προχώρησε ο ΕΟΔΥ.

Σήμερα ανακοινώνουμε 904 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 115471, εκ των οποίων το 52.8% άνδρες.

4986 (4.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 30594 (26.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

600 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 169 (28.2%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 75.3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 651 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 101 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 3003 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1197 (39.9%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πέντε ημέρες, τρεις πόλεις: Όσα έγιναν στο Welcome to UP 2026 σε ένα ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα πενθήμερο γεμάτο μουσική, πολιτισμό, γνώση και δράσεις...

Πάτρα: Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον Δήμο Μαυροκολέα

Θλίψη στο πατραϊκό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή...