120 επιχειρήσεις και περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας στις «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό», το Σάββατο και την Κυριακή στην Αθήνα

    Ημερομηνία:

    Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» στην Αθήνα, το Σάββατο και την Κυριακή 18-19 Μαρτίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo  (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), από τις 10:00 έως τις 18:00.

    Ο αριθμός των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου που θα συμμετάσχουν έφτασε τις 120, με περισσότερες από 7.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

    Οι «Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» εντάσσονται πλέον στον σχεδιασμό των δράσεων της ΔΥΠΑ για την αποτελεσματική σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας, με στόχο την κάλυψη των προσφερόμενων θέσεων στον συγκεκριμένο κλάδο, που έχει καταγράψει αυξημένες ανάγκες καθώς ανακάμπτει δυναμικά μετά την περίοδο της πανδημίας.

    Στο πλαίσιο της διήμερης εκδήλωσης, η ΔΥΠΑ παρέχει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να έρθουν σε απευθείας επαφή και να συνομιλήσουν, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό.

    Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

    https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-athina-tourismos-2023

    ICECAP

    Στις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν περιλαμβάνονται ξενοδοχειακές μονάδες, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις εξυπηρέτησης αεροδρομίων κ. ά.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εξειδικευμένοι εργασιακοί σύμβουλοι της ΔΥΠΑ θα πραγματοποιήσουν εργαστήρια (workshops) συμβουλευτικής για τη δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού, την προετοιμασία επαγγελματικής συνέντευξης και τα μέσα επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης.

    Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι ελεύθερη κατόπιν επιτόπιας εγγραφής και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

    Το Σάββατο διοργανώνεται, επίσης, παρουσίαση με θέμα «Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας στον Τουρισμό» με τη συμμετοχή στελεχών ανθρώπινου δυναμικού (HR) και εκπροσώπων μεγάλων επιχειρήσεων. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

    Σε ειδικό χώρο (info corner), στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν συμβουλές σχετικά με το βιογραφικό σημείωμα και πληροφορίες για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, όπως επίσης για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Β. Αϊβαλής: 30.000 ευρώ από τον Δήμο για συμπόσιο, τίποτα για το άγαλμα στην πλατεία Σαραβαλίου

    Ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» Βασίλης Αϊβαλής...

    ΠΑΤΡΑ: Συγκλονιστικές στιγμές στο Α’ Νεκροταφείο! Το τελευταίο αντίο στην Γιώτα – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Το τελευταίο αντίο είπαν οικογένεια, συγγενείς και φίλοι στην...

    ΠΑΤΡΑ – ΑΛΕΞΗΣ ΣΚΑΡΜΕΑΣ: Να, γιατί δεν ήμουν υποψήφιος δήμαρχος

    του Αχιλλέα Ροδίτη Αυτή η συνέντευξη με τον πρώην αντιδήμαρχο...

    ΠΑΤΡΑ: Πλιάτσικο στο πρώην 409 και οι Αρχές… ακόμη “σκέφτονται”… τι θα το κάνουν

    To ότι ρημάζει το πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο «409» είναι...