14χρονος κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος 12χρονης – Έστειλε βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές σε συμμαθητές του

Ημερομηνία:

Για εκδικητική πορνογραφία κατήγγειλε μια 12χρονη στην Ασφάλεια Ηρακλείου Κρήτης, έναν 14χρονο, ο οποίος φέρεται να δημοσιοποίησε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Σύμφωνα με της ΕΡΤ, ένας 14χρονος και μια 12χρονη, τον περασμένο μήνα συνευρέθηκαν ερωτικά. Με τη συγκατάθεση της ανήλικης, ο 14χρονος βιντεοσκοπούσε τις σκηνές με το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της 12χρονης, ο φίλος της, έστειλε το βίντεο σε συμμαθητές του.

Σε βάρος του 14χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εκδικητική πορνογραφία, και διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Στα λευκά και το Παναχαϊκό – φωτό του μετεωρολόγου Νικόλα Σερέτη

Χειμωνιάτικο είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα και στην...

Πάτρα: Μπήκαν στο σπίτι για να κλέψουν και τους τσάκωσαν

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

«Η Ζωή δεν έχει undo»: Η Ολυμπία Οδός και το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» επενδύουν στην οδική ασφάλεια των νέων

Με στόχο την καλλιέργεια υπεύθυνης οδηγικής συμπεριφοράς από νεαρή...