17χρονος πυροβόλησε κατά λάθος συμμαθητή του με καραμπίνα

    Ημερομηνία:

    Ένας 17χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, έπειτα από πυρά που δέχτηκε από κυνηγετική καραμπίνα, στη Ζάκυνθο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη όταν ένας 17χρονος μαθητής θέλησε να δείξει στον συμμαθητή του την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του. Χωρίς να γνωρίζει ότι η καραμπίνα ήταν γεμάτη, ο ανήλικος κατέβασε την κάννη προς τα κάτω και πάτησε την σκανδάλη, με αποτέλεσμα να πλήξει τον 17χρονο στην αριστερή πλευρά της βουβωνικής χώρας.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αφαιρεθούν τα σκάγια που φέρει στην βουβωνική χώρα.

    Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν τόσο τον 17χρονο που πυροβόλησε κατά λάθος τον συμμαθητή του, όσο και τον πατέρα του, ο οποίος φύλασσε την καραμπίνα γεμάτη μέσα στην ντουλάπα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...