18 χρόνια Γέφυρα: Έξοδος στο φως με πρωταγωνίστρια μια απόφοιτο του Πανεπιστημίου Πατρών (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    18 χρόνια γιορτάζει η Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» και ο άνθρωπος που οδήγησε την… έξοδο στο φως, ήταν μία γυναίκα, μια απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών.  

    Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε σε ανάρτηση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστου Μπούρα: “Με ένα συμβολικό βίντεο γιορτάζει τα 18α γενέθλιά της η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης», που εγκαινιάστηκε στις 12 Αυγούστου του 2004.

    ICECAP

    Σε αυτό εμφανίζεται η Μαρία Κίτσου, νεαρή μηχανικός του τμήματος δομικής συντήρησης (απόφοιτος του τμήματος πολιτικών μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών), σε εσωτερική ανάβαση σε πυλώνα, με αλλαγή επιπέδων εκκινώντας από το σημείο έδρασης στον βυθό της θάλασσας, έως την κορυφή του και την έξοδο στο φως της ημέρας, ενώ ταυτόχρονα αθροίζονται τα χρόνια που παρήλθαν από την απόδοση της Ζεύξης στην κυκλοφορία.

    «Η καθημερινή εργασία στη Γέφυρα μεταφράζεται σε εφαρμογή κανόνων που μας έχει κληροδοτήσει η εξειδίκευση στη συντήρηση και οι τεχνικές γνώσεις που αποκτήθηκαν από την εμπειρία της ομάδας μας σε βάθος χρόνου.» δηλώνει η ίδια. Και προσθέτει: «Αυτές συμπυκνώνονται στο τρίπτυχο:

    Υψηλή ποιότητα – ασφάλεια εργαζομένων και προστασία του περιβάλλοντος. Ειδικά όμως για μία νέα γυναίκα μηχανικό, η επαγγελματική ενασχόληση σε ένα έργο σαν τη Γέφυρα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής καταξίωσης με όρους ισότητας, σε μία εταιρεία που -από την εποχή της κατασκευής της Ζεύξης- έδωσε ευκαιρίες, σε πολλές γυναίκες και συνεχίζει στον ίδιο δρόμο». Το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι Υπερήφανο για τη Μαρία Κίτσου, η οποία είναι απόφοιτος του!”.

     

     

     

     

     

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι δασμοί Τραμπ δεν επηρεάζουν τον ελληνικό τουρισμό (πίνακας)

    Ανθεκτικός εμφανίζεται, μέχρι στιγμής, ο ελληνικός τουρισμός στις αναταράξεις από την εμπορική...

    Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε κλοπές από σταθμευμένα οχήματα στον Ασπρόπυργο, 3 συλλήψεις

    Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής...

    Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή, θεωρώ ότι δεν αφορά και κανέναν

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες τη δημοσιότητα, αφού...

    ΓΙΩΤΑ ΧΑΛΚΙΑ: Η Πάτρα και το… “γλύκα γλύκα”

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b3%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%ce%b7-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%b3%ce%bb%cf%8d%ce%ba%ce%b1-%ce%b3%ce%bb%cf%8d%ce%ba/