1η ολομέλεια της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Πάτρας – Συστάθηκε νέο γραφείο πόλης ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη και φίλους της Παράταξης, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη Ολομέλεια της Παράταξής μας, στην οποία τα μέλη αποφάσισαν τη σύσταση του νέου Γραφείου Πόλης της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Πάτρας. Επίσης παρουσιάστηκαν τα στελέχη που θα εκπροσωπήσουν την Παράταξη στα Διοικητικά Συμβούλια των Φοιτητικών Συλλόγων της πόλης.

    Λόγο απηύθηναν ο απερχόμενος Γραμματέας, Γιάννης Πετρόπουλος, και Αναπληρωτής Γραμματέας, Κωνσταντίνος Κωνσταντάτος, καθώς και ο νέος Γραμματέας, Δημήτρης Καλλίνικος, φοιτητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, και Αναπληρωτής Γραμματέας για τη φετινή χρονιά, Κωνσταντίνος Δημοσθενιάδης, φοιτητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

    Τα υπόλοιπα μέλη που θα στελεχώσουν το επταμελές Γραφείο Πόλης είναι:

    – Άννα Κοράκη, φοιτήτρια στο Τμήμα Φιλοσοφίας
    – Αλέξανδρος Αντωνίου, φοιτητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας
    – Παρασκευάς Παπαγιαννόπουλος, φοιτητής στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής
    – Θοδωρής Ντόστας, φοιτητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών
    – Νικόλας Πυλαρινός, φοιτητής στο Τμήμα Επιστήμης των Υλικών

    “Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλούς αγώνες στα μέλη του Γραφείου Πόλης και να υπάρξουν άξιοι συνεχιστές της βαριάς κληρονομιάς που χαρακτηρίζει την Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη εδώ και 50 χρόνια πλέον” τονίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...