2021: Η ανασκόπηση μιας συνταρακτικής χρονιάς από ψηλά

    Ημερομηνία:

    Το 2021 ήταν μια συνταρακτική χρονιά. Για την ακρίβεια για πολλούς συνανθρώπους μας ήταν μια καταστροφική – θλιβερή χρονιά.

    Η χρονιά σημαδεύτηκε στην έναρξη της από την επέλαση της Μήδειας. Ένα σπάνιο ισχυρό καιρικό φαινόμενο που βούλιαξε κυριολεκτικά την Ελλάδα στο χιόνι. Η Μήδεια ήταν τόσο σφοδρή που έντυσε στα λευκά ακόμα και την Ακρόπολη χαρίζοντας μια από τις ομορφότερες ημέρες στην ζωή των κατοίκων της Αθήνας. Δυστυχώς όμως άφησε πίσω της και πολλά προβλήματα αφήνοντας χωρίς ρεύμα σχεδόν ένα εκατομμύριο κάτοικους του λεκανοπεδίου για σχεδόν 15 ημέρες.

    Φλίγκος

    Τον Μάρτιο η Χώρα μας γιόρτασε τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της από τον Τούρκικο ζυγό και ενώ το καλοκαίρι πλησίαζε σιγά σιγά μια μεγάλη κατάρρευση στον Ισθμό της Κορίνθου προκάλεσε τεράστιες ζημιές στις υποδομές του και αξίζει να αναφερθεί ότι παραμένει κλειστός μέχρι και σήμερα.

    GLEARNET

    Η αποκορύφωση των τραγικών γεγονότων για το 2021 ήρθε στην καρδιά του καλοκαιριού. Αρχικά ένας ιστορικός καύσωνας έκανε την επέλαση του και κυριολεκτικά έψησε ολόκληρη την χώρα για σχεδόν 10 ημέρες ενώ αμέσως μετά καταστροφικές πυρκαγιές κατέκαψαν Αττική, Εύβοια, και Πελοπόννησο αφήνοντας πίσω τους αμέτρητες εκτάσεις καμένου δάσους και χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις ολικά κατεστραμμένα.

    Στην πυρκαγιά της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιπποκράτειου πολιτείας η ομάδα Up Stories είχε την ατυχία να απολέσει έναν στενό φίλο και μέλος της τον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα πατέρα δύο παιδιών και ενός από τους κορυφαίους τεχνικούς στον τομέα των drones στην Ελλάδα.

    «Η ομάδα Up Stories σύσσωμη σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία. Ας είναι αυτή μια χρονιά ορόσημο τόσο για την πατρίδα μας όσο και για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Από πλευράς μου νιώθω την ανάγκη να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους εργάστηκαν σκληρά και για ώρες κάτω από σκληρές ορισμένες φορές συνθήκες προκειμένου το Up Stories να είναι πάντα παρόν σε όλα τα σημαντικά γεγονότα. Γιώργο, Νίκο, Χρήστο, Φώτη, Κωνσταντίνε, Γιώργο, Λουκά, Άρη, Πασχάλη, Βασίλη (πάντα θα μας λείπεις όμως πάντα θα είσαι και παρών), Νίκο, Ανδρέα, Κωνσταντίνε, Θανάση, Γαβριήλ (καλός πολίτης), Γιαννη σας ευχαριστώ πολύ», καταλήγει η ανάρτηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τη Δευτέρα η εκδήλωση για την «Εξωστρέφεια Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

    Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου –...

    Πότε έρχονται τα πρωτοβρόχια

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός τις επόμενες μέρες...

    Εικαστικό Εκπαιδευτικό Event από 5ο και 9ο ΕΠΑΛ Πάτρας

    Ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών του 9ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Πάτρας...

    Βοιωτία: Η στιγμή της σύλληψης της 62χρονης Διευθύντριας του ΚΕΠ που έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη!

    Μια φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε σε χωριό στη Βοιωτία, όπου...