2022: Σε ποιο τομέα θα έχεις τύχη τη νέα χρονιά; Ποιο είναι το τυχερή σημείο του ζωδίου σου!

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Έχουμε περάσει μία εξαιρετικά δύσκολη διετία, όπου η χαρά, η ικανοποίηση, η πρόοδος, η ανάπτυξη και η αρμονία ήταν έννοιες δυσεύρετες αλλά και σπάνιες.

    ώρα είμαστε μία ανάσα πριν κλείσουμε τον κύκλο του 2021, αρκετά πιο εγκρατείς στα όνειρα, πολύ πιο φοβισμένοι για το τι θα ακολουθήσει, με περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά για μία θετική νότα, μία ανάσα ελπίδας και χαράς που θα μας βοηθήσει να σταθούμε ξανά στα πόδια μας. Ακόμα και στις δύσκολες χρονιές, υπάρχουν και οι ευκαιρίες εκείνες που μπορούν να αποτελέσουν μία όμορφη διέξοδο.

    Στο πρώτο μας άρθρο για το 2022 εμείς θα αναφερθούμε στα χαρούμενα, στα ωραία, σε αυτά που θα μας τονώσουν κατά την διάρκεια της νέας χρονιάς, γιατί πολύ απλά το έχουμε ανάγκη να νιώσουμε καλά, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε κιόλας, σε ποιο τομέα θα δεχθούμε εύνοια!

    Κριός
    Αγαπητέ μου Κριέ, το 2022 ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι σε «ζέσταμα» δηλαδή σε προετοιμασία, για τα καλύτερα που θα έρθουν μέσα στην χρονιά ιδιαίτερα από τις 10/5 όπου θα περάσει ο Δίας στο ζώδιο σου! Μέχρι τις 10/5 λύνεις προβλήματα που σε ταλάνιζαν στα επαγγελματικά σου, ανακουφίζεσαι ψυχολογικά, ενδυναμώνεσαι και έχεις έναν φύλακα άγγελο να σε προστατεύει στα δύσκολα! Από τις 10/5 και έπειτα ο Δίας από το ζώδιο σου ανοίγει τους ορίζοντές σου, η τύχη σου χαμογελά και σε οδηγεί στην αρχή μίας νέας πορείας! Βρίσκεις και πάλι τον αυθορμητισμό σου, κάνεις νέα ξεκινήματα, τολμάς, ρισκάρεις και κερδίζεις!  Μία πρόταση, μία μετακίνηση, μία γνωριμία, αναμένεται να δώσουν ξεχωριστό ρυθμό στο υπόλοιπο της χρονιάς σου, ιδιαίτερα ως τις 28/10!

    Ταύρος
    Αγαπητέ μου Ταύρε, δεν τα λες και εύκολα ούτε αυτά που έχεις περάσει, αλλά ούτε και αυτά που περνάς  όμως μέσα στις κακοτοπιές και τις προκλήσεις υπάρχουν και τα «καλά» για το 2022 για σένα! Κάποιο όνειρο ή μία μεγάλη επιθυμία σου γίνεται πραγματικότητα μέσα σε αυτό το έτος (ότι και να είναι αυτό, αρκεί να το θέλεις πολύ). Γίνεσαι πιο δημοφιλής και αγαπητός στο περιβάλλον σου, κερδίζεις φίλους, συμμάχους, υποστηριχτές, ή και ανθρώπους που θα σου σταθούν με κάθε τρόπο! Το όνομά σου είναι πολύ αγαπητό στους χώρους που κινείσαι και είσαι περιζήτητος σε κάθε παρέα και σε κάθε κύκλο! Είναι πολύ πιθανό έως τον Μάρτιο 2022 και ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν!

    Δίδυμοι
    Αγαπητέ μου Δίδυμε, το χαρούμενο νέο είναι ότι έως και τον Μάρτιο βελτιώνονται αισθητά τα οικονομικά σου και καταφέρνεις να βρεθείς κερδισμένος μέσα από διακανονισμούς / πωλήσεις / μισθώσεις / επιδόματα.  Η τύχη ωστόσο σου χαμογελά στα επαγγελματικά σου και αυτή την εύνοια δεν θα την αφήσεις να περάσει απαρατήρητη …  Ανοίγονται πόρτες για να κάνεις σημαντικά βήματα επαγγελματικής ανέλιξης, δέχεσαι στήριξη και μπορείς να προσμένεις τα καλύτερα, από την πρόσληψη σε μία εργασία (ακόμα και υπηρεσία, δημόσιο), έως και την προαγωγή σου! Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ευκαιρίες που σου δίνονται εκπληρώνουν στόχους και σχέδια! Από τις 10/5 οι μέρες σου γίνονται πιο κοινωνικές ενώ νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου και σε θέτουν σε εγρήγορση!

    Καρκίνος
    Αγαπητέ μου Καρκίνε, είσαι από τα ζώδια που θα πάρουν σημαντικές ανάσες μέσα στο 2022. Η πρώτη ικανοποίηση που λαμβάνεις είναι στα αισθηματικά, αφού η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα κάνει την ζωή σου αρκετά πιο συντροφική! Ο Δίας και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των ιχθύων, έρχονται για διευρύνουν τους ορίζοντές σου, για να σε βοηθήσουν να κάνεις ένα ταξίδι μακρινό που πάντα επιθυμούσες και λαχταρούσες να γίνει … Οι ευκαιρίες της χρονιάς δίνονται από μακριά και μπορεί να αφορούν και νομικά οικονομικά έγγραφα ή κοινά περιουσιακά με ξαδέρφια! Τονώνονται οι εμπειρίες σου, οι γνώσεις σου, βελτιώνεται η διάθεσή σου! Σημαντικές όμως είναι και οι ευκαιρίες που σου προσφέρονται στα επαγγελματικά σου από τις 10/5-28/10.

    Λέων
    Λιονταράκι μου δεν θέλω να χάνεις την λάμψη και την αισιοδοξία σου, γιατί ξέρω ότι έχεις περάσει πολλά και οι προκλήσεις συνεχίζονται κατά κάποιο τρόπο και το 2022. Εδώ θα πούμε όμως τα καλά:  Το 2022 είναι πολύ πιο βελτιωμένο στα εργασιακά σου, οι συνθήκες εργασίας βελτιώνονται και εσύ καταφέρνεις και μανουβράρεις το στρες που ήταν ο μόνιμος εχθρός σου! Ο Δίας και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, σε κάνουν πιο φιλεύσπλαχνο και δοτικό με τους ανθρώπους γύρω σου, η φωνή της διαίσθησής σου θα σε βοηθά στα δύσκολα και θα σε κατευθύνει προς την σωστή κατεύθυνση! Μία μεγάλη ικανοποίηση αναμένεται στα οικονομικά σου, τα οποία και θα βελτιωθούν ενώ θα βρεθείς ωφελημένος μέσω κάποιας επένδυσης (μίσθωσης / πώλησης).  Επιπλέον η σεξουαλική ζωή γίνεται πιο πιπεράτη, όπου δεν είναι μόνο ότι ζεις συναρπαστικές εμπειρίες, αυτές έχουν μέσα τους και συναίσθημα πολύ! Από τις 10/5 ο Δίας από τον Κριό βελτιώνει αισθητά την ζωή σου, με νέες προτάσεις, συμφωνίες, συνεργασίες, ενώ δεν λείπουν και ευκαιρίες επέκτασης, προόδου, ανάπτυξης της ζωής σου! Μήπως τότε να σχεδίαζες και το μακρινό ταξιδάκι που πάντα ήθελες;

    GYMALL

    Παρθένος
    Παρθένε μου, είσαι από τους γουρλήδες του 2022 όπου έστω και αν υπάρχουν οι παγίδες θολούρας, εξαπάτησης και διάψευσης (που μεταξύ μας μπορείς να τις αποφύγεις) η νέα χρονιά σου επιφυλάσσει και μεγάλες στιγμές. Το 2022 είναι μία χρονιά που η συντροφικότητα αποκτά νέο νόημα στην ζωή σου! Επιζητάς πολύ περισσότερο την ένωση και το μαζί. Ο γάμος, ή η σταθεροποίηση μίας σχέσης είναι πολύ πιθανό και τα πρώτα δείγματα θα σου δοθούν μέσα στο πρώτο 3μηνο της χρονιάς! Λες αντίο στην μοναξιά και  κατανοείς περισσότερο από κάθε άλλη φορά πως ζωή που δεν μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη! Από τις 10/5 έως και τις 28/10 σου δίνονται και σπουδαίες ευκαιρίες οικονομικής ανόδου! Το εισόδημα του/της συζύγου ανεβαίνει, σου έρχονται τα αναδρομικά που περίμενες, καταφέρνεις να πάρεις το δάνειο που σου λύνει τα χέρια ή κάνεις την πώληση που περίμενες καιρό κλπ

    Ζυγός
    Ζυγέ μου, ξεκινά μία χρονιά που θέλεις πάση θυσία να βελτιώσουν οι ρυθμοί στο σπίτι σου, στην οικογένειά σου, στην ζωή σου γενικότερα και αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις. Ως τις 10/5 λοιπόν φαίνεται ότι η τύχη σου χαμογελά στα επαγγελματικά σου, βελτιώνονται οι συνθήκες στην εργασία σου και η καθημερινότητά σου αλλά και οι συνήθειές σου σε βοηθού να προάγεις την καλύτερη έκδοση του εαυτού σου! Η υιοθέτηση ενός κατοικίδιου θα δώσει πολύ μεγάλη χαρά για σένα που αγαπάς τα ζώα!  Ξεπερνάς αδιαθεσίες του παρελθόντος και βελτιώνεται η υγεία σου. Από τις 10/5 έως και τις 28/10 ο Δίας από τον Κριό θα ευνοήσει πολύ τις σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σου! Να αναμένεις ένα καλοκαίρι θερμό και τυχερό στα ερωτικά, ενώ οι άνθρωποι που θα μπουν τώρα στην ζωή σου θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό και διάθεση για νέα ξεκινήματα.

    Σκορπιός
    Σκορπιέ μου, τι να πω τώρα για σένα;;; Από την μία πιέσεις, ευθύνες (Κρόνος) και ανατροπές (ουρανός) από την άλλη έρωτας και εκπλήρωση βαθύτερων επιθυμιών (δίας και Ποσειδώνας). Μπορεί η χρονιά να έχει τις εναλλαγές της, όμως η τύχη σου χαμογελά σε ότι αφορά τα παιδιά (αν θες να γίνεις γονέας ή είσαι), τον έρωτα (αν προσμένεις να χτυπηθείς από τα βέλη του) ενώ και η ενασχόλησή σου με δημιουργικές δραστηριότητες θα σε κάνει να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου! Το βέβαιο είναι ότι ως τις 10/5 σου δίνονται οι ευκαιρίες και να περάσεις καλά. Στην συνέχεια και ως τις 28/10 ο Δίας από τον Κριό βελτιώνει τις εργασιακές σου συνθήκες επομένως η ρέντα αφορά πολύ περισσότερο την εργασία και τις επαγγελματικές σου κατευθύνσεις!

    Τοξότης
    Τοξότη μου,  το 2022 μπορεί να φανεί κουραστικό,  θα είναι όμως και αναμορφωτικό αλλά και τυχερό για σένα! Ως τον Μάρτιο του 2022 βελτιώνεται το εισόδημά σου και έρχονται περισσότερα χρήματα στα χέρια σου, το γεγονός αυτό σε κάνει να χαίρεσαι και να μπορείς και πιο άνετα να κάνεις τα καπρίτσια σου. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας από τους ιχθύες, ενισχύουν τον συναισθηματικό σου κόσμο, όμως αυτό δεν θα γίνει έτσι απλά και τυχαία. Χαρμόσυνα γεγονότα γίνονται μέσα στο χώρο του σπιτιού σου,  πχ μεγαλώνει η οικογένεια, αποκτάτε ένα νέο σπίτι, φτιάχνετε την επιχείρηση που θα σας εξασφαλίσει μία πολύ καλύτερη οικογενειακή πορεία, γίνεσαι γονέας  ή και γιαγιά / παππούς… Όλα αυτά μέχρι το Μάη είναι πολύ πιθανά! Στην συνέχεια ο Δίας περνά σε μία πιο ευνοϊκότερη θέση για σένα, στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα δώσει ένα πρώτο δείγμα ως τις 28/10 για τα σημαντικά οφέλη που θα έχεις.  Επέκταση δημιουργικών ή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, νέοι έρωτες, φλερτ, διασκέδαση και χαρά είναι μερικά από αυτά!

    Αιγόκερως
    Αιγόκερέ μου Καλωσορίζεις το 2022 με την Αφροδίτη από το ζώδιο σου η οποία και θα παραμείνει ως τον Μάρτιο 2022, χαρίζοντας άνεση, γοητεία, ερωτισμό και περισσότερο χρήμα στην ζωή σου! Ο Δίας και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, έρχονται για να εκπληρώσουν τα σχέδια, τις συμφωνίες, τις προτάσεις που είχες κατά νου! Το 2022 αλλάζεις μεταφορικό μέσο (για καλό σκοπό), γνωρίζεις νέους ανθρώπους, βελτιώνεις την σχέση σου με τα αδέρφια, πηγαίνεις σε μία καλύτερη γειτονιά ή αναπτύσσεις καλύτερα τις γειτονικές σου σχέσεις! Αξιοποιώντας στο έπακρο τις ιδέες σου και κάνοντας μετακινήσεις (που θα σου αρέσουν πολύ) να ξέρεις ότι ως το Μάη, θα σου έρθουν τα καλύτερα! Στην συνέχεια ο Δίας περνά στον Κριό και δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο από αυτή την θέση. Χαρές μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια, αλλαγή σπιτιού με καλύτερες συνθήκες (ή και ανακαίνιση), χαρές μέσα από τα παιδιά σου είναι μέσα στις τάσεις της χρονιάς.

    Υδροχόος
    Υδροχόε μου, οι συνθήκες μπορεί να μην είναι απόλυτα ευνοϊκές αλλά τα δώρα του 2022 είναι αξιοσημείωτα και ξέρω πως μόλις σου τα αναφέρω θα πεις «Μακάρι Oroskope»!  Βρίσκονται λύσεις σε οικονομικά σου ζητήματα, βελτιώνονται οι πηγές εσόδων σου, καταφέρνεις και διορθώνεις λάθη, χρέη και υποχρεώσεις που σε βάραιναν ενώ τονώνεται και η αυτοπεποίθησή σου! Από τις 10/5 και έπειτα ο Δίας από τον Κριό, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες για σένα, όπου οι μέρες σου γεμίζουν επικοινωνίες, προτάσεις, μετακινήσεις, νέα σχέδια, νέες συμφωνίες ενώ το μυαλό καθαρίζει επιτέλους από την απαισιοδοξία που ήταν έκδηλη!

    Ιχθύες
    Για να βλέπω χαμόγελα Ψαράκι … πάλι ξεγλιστράς από τα δύσκολα και καλωσορίζεις μία χρονιά που πραγματικά είναι η χρονιά σου! Ο Δίας και ο Ποσειδώνας κινούνται στο ζώδιο σου και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Αυτό που περίμενες, ήλπιζες, προσδοκούσες, έρχεται στο πιάτο ενώ μπορώ να πω ότι το ζώδιο σου και εσύ θα πετύχετε κάτι που το θεωρούσατε δύσκολο ή και ανέφικτο! Τα καλά του έτους, θα σε κάνουν να γελάς, να ταξιδεύεις, να αλλάζεις παραστάσεις, θα περάσεις πολύ χρόνο στην θάλασσα, θα κάνεις νέα όνειρα, θα θυμηθείς πως είναι να ζεις όμορφα χωρίς σοβαρά μπλοκαρίσματα! Από τις 10/5 έως και τις 28/10 αναμένεται και ρέντα στα οικονομικά επομένως ποιος σε πιάνει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γυναικεία Συλλογικότητα Πάτρας: «Έµφυλες ανισότητες στην εκπαίδευση και γυναικοκτονίες»

    Έµφυλες ανισότητες στην εκπαίδευση Η Γυναικεία Συλλογικότητα Πάτρας διοργανώνει...

    Πάτρα: Πλειστηριασµός Συνεταιρισµού Επιπλοξυλουργών

    Για τις 15 Μαΐου 2024 έχει προγραµµατιστεί ένας επαναληπτικός...

    Αύριο η ετυμηγορία για την Ρούλα Πισπιρίγκου

    Mετά από μία πολύμηνη διαδικασία αύριο το πρωί θα...

    Στραγγάλισε την κόρη του και πλήρωσε άστεγο $2 να κάψει τη σορό της – Ανατριχιαστικό βίντεο μετά τον φόνο

    Ένας άνδρας από τη Βραζιλία δολοφόνησε την κόρη του μετά από...