20χρονος «θώπευσε στα οπίσθια» 5χρονη μέσα από τα κάγκελα νηπιαγωγείου

Ημερομηνία:

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι δύο νεαροί συνελήφθησαν καθώς το πρωί της Παρασκευής άρπαξαν ένα νήπιο 5 ετών μέσα από τα κάγκελα νηπιαγωγείου των Αγίων Αναργύρων και το θώπευσαν στα οπίσθια.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίων Αναργύρων συνέλαβαν έναν 20χρονο Ρομά με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομης βίας στο νηπιαγωγείο των Αγίων Αναργύρων. Ακόμη, από Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη και ο 24χρονος συνεργός του.

Πιο συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι κινούνταν κοντά σε νηπιαγωγείο και κατά τις ώρες των διαλειμμάτων, ο 20χρονος μαζί με τον 24χρονο στεκόταν πίσω από τα κάγκελα της περίφραξης.

Αρχικά προσπάθησε να προσεγγίσει δύο μικρά παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, αλλά έγινε γρήγορα αντιληπτός από τους εκπαιδευτικούς που απομάκρυναν τα παιδιά.

Στη συνέχεια όμως ο 20χρονος προσέγγισε ένα 5χρονο κοριτσάκι και βάζοντας τα χέρια του μέσα από τα κάγκελα, προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της. Σύμφωνα με την αστυνομία το «θώπευσε στη μέση και στα οπίσθια».

Άμεσα οι εκπαιδευτικοί απομάκρυναν το παιδί και κάλεσαν την αστυνομία. 

Το συμβάν έγινε άμεσα αντιληπτό από τις εκπαιδευτικούς που κάλεσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και έπειτα από ταυτόχρονη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων εντοπίστηκε ο 24χρονος και οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίων Αναργύρων.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Σπ. Ανδριόπουλος: Ο πατρινός ρέκορντμαν αναλαμβάνει διοικητής στο Καλλιμάρμαρο

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ Ισίδωρος Κούβελος ανακοίνωσε (στη διάρκεια...

Ο Τάκης Ζαχαράτος πρωταγωνιστεί στην «Δεσποινίς Μαργαρίτα» του Ρομπέρτο Ατάιντε που κάνει πρεμιέρα στο Πτι Παλαί

Ιδιαίτερα απαιτητικό και διαφορετικό το νέο θεατρικό εγχείρημα του...

Άννα Βίσση: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ η συναυλία στο ΟΑΚΑ- Τι ελέγχουν οι φορολογικές αρχές

Στο επίκεντρο φορολογικού ελέγχου από την ΑΑΔΕ βρίσκεται η...