24χρονη φέρεται να παρενοχλούσε 9χρονο, τα μηνύματα που του έστελνε

    Ημερομηνία:

    Ένα αδιανόητο περιστατικό σε βάρος ανηλίκου καταγγέλθηκε στην αστυνομία, στον Βόλο για μια 24χρονη που παρενοχλούσε σεξουαλικά έναν 9χρονο.

    Οι πληροφορίες του TheNewspaper.gr αναφέρουν ότι η 24χρονη από τη Λάρισα εργάζεται σε επιχείρηση που σχετίζεται με παιδιά. Εκεί σύχναζε ο 9χρονος με τον πατέρα του, προκειμένου ο ανήλικος να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του.

    Η 24χρονη επικοινωνούσε με το παιδί μέσω TikTok

    Η νεαρή κοπέλα γρήγορα απέκτησε μία πιο στενή σχέση με τον 9χρονο και έγινε πιο διαχυτική μαζί του. Αντιλήφθηκε ότι το παιδί έχει μαζί του το κινητό τηλέφωνο της γιαγιάς του και βρήκε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή μαζί του μέσω του TikTok.

    Τα μηνύματα στο ΤikTok

    Tότε ξεκίνησε, να του στέλνει μηνύματα, τα οποία λίγες ημέρες αργότερα, έπεσαν στην αντίληψη της μητέρας από τον Βόλο, η οποία και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

    “Να σε ξαναφέρει εδώ ο μπαμπάς σου”, “θα έρθω Βόλο να σε πάρω μία αγκαλιά”, “θέλω να μου στείλεις φωτογραφία σου”, “σβήσε τα μηνύματα να μην τα δούνε” είναι μερικές από τις αναφορές που έκανε η 24χρονη στον 9χρονο.

    Η υπόθεση, όπως μεταδίδει η ίδια πηγή,  θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζάμπια: Νεκρές σε σαφάρι δύο τουρίστριες από επίθεση ελέφαντα

    Μια Βρετανίδα τουρίστρια και η φίλη της από τη...

    Συναγερμός στο Βαρθολομιό – Πυρκαγιά κοντά στο δάσος των Θινών (ΦΩΤΟ)

    Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτική περιοχή στο Βαρθολομιό Ηλείας,...

    Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή – Πυροβόλησαν άντρα τουλάχιστον πέντε φορές

    Νεκρός εντοπίστηκε άντρας στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Ειρήνης σήμερα (04/07)...

    ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 11 Ιουλίου

    Συνολικά 65.251.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 56.107 δικαιούχους από τις 7 έως...