26χρονος βρέθηκε νεκρός σε παραλία – Στο νοσοκομείο του Ρίου η σορός του για νεκροψία

    Ημερομηνία:

    Χωρίς τις αισθήσεις του, στην παραλία του Λούρου, στην Αιτωλοακαρνανία, βρέθηκε o 26χρονος Χρήστος Φιλόπουλος σήμερα τα ξημερώματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το aixmi-news.gr, παρέα νεαρών από το Νεοχώρι είχε πάει στον Λούρο όπου και καθόντουσαν στην παραλία.

    Κάποια στιγμή οι υπόλοιποι της παρέας μπήκαν σε ένα από τα σπιτάκια που βρίσκονται στην περιοχή, αλλά ο νεαρός δεν τους ακολούθησε.

    Επειδή αργούσε, βγήκαν μέσα στο σκοτάδι να τον ψάξουν και τον βρήκαν αναίσθητο στην παραλία.

    Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η αστυνομία που έσπευσαν στο σημείο. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και από εκεί στο νοσοκομείο του Ρίου για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να πέσει φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, από τις αρχές, φαίνεται να αποκλείεται.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε για κούρεμα λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

    Λίγες ημέρες μετά το επίσημο εξιτήριό του από το...

    Συγκλονίζει µαρτυρία για τη φωτιά στην Πάτρα: «Σώσαµε τα σπίτια µας µε τα χέρια µας»

    Όσο περνούν ηµέρες από τις µεγάλες φωτιές που έπληξαν...

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Κάηκαν 20.000 στρέμματα

    Την τελική αποτίμηση της καταστροφής, που άφησε πίσω της...

    Το νησί με τους 600 κατοίκους και τα 600 άλογα, που απαγορεύει τα αυτοκίνητα

    Το νησί Mackinac, που επιπλέει σαν κόσμημα ανάμεσα στην...