Άνδρας έβαλε βαράκι 2 κιλών στον πρωκτό του – Έμεινε εκεί για 2 μέρες μέχρι να χειρουργηθεί

    Ημερομηνία:

    Ένας Βραζιλιάνος χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση αφού έβαλε ένα βαράκι στον πρωκτό του κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας αυτοϊκανοποίησης η οποία δεν πήγε πολύ καλά. Μια μελέτη περίπτωσης που περιγράφει λεπτομερώς το περιστατικό δημοσιεύθηκε  στο International Journal of Surgery Case Reports.

    Ο αγνώστου ταυτότητας 54χρονος ασθενής είχε προσέλθει σε νοσοκομείο της πόλης Μανάους, αφού δεν κατάφερε να βγάλει ένα μεταλλικό βαράκι σχεδόν 2 κιλών από το ορθό του επί δύο ημέρες αφού το είχε τοποθετήσει εκεί, αναφέρεται στην έκθεση. Να αναφέρουμε ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζονται πλέον σε νοσοκομεία με διάφορα αντικείμενα στον πρωκτό τους.

    Παρουσίασε ποικίλα συμπτώματα μετά την άσκηση της σεξουαλικής πράξης, όπως «κράμπες, κοιλιακό άλγος, ναυτία, εμετό σε μικρό όγκο», ακόμη και δυσκοιλιότητα, σύμφωνα με τη μελέτη.

    Αφού η αρχική πρωκτική εξέταση δεν αποκάλυψε τίποτα, οι γιατροί αποφάσισαν να σαρώσουν την περιοχή με ακτινογραφία. Ανακάλυψαν έναν αλτήρα μήκους 8 ιντσών που είχε σφηνωθεί στη διασταύρωση του παχέος εντέρου και του ορθού σαν ένα δυσκίνητο σεξουαλικό παιχνίδι.

    Η δύσκολη επέμβαση αφαίρεσης του αλτήρα

    Ο ασθενής φέρεται να ήταν «μη συνεργάσιμος» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, οι γιατροί δήλωσαν ότι η διείσδυση ήταν «σεξουαλικής φύσης». Όπως και να έχει, έπρεπε να δράσουν γρήγορα για να αποτρέψουν το βαράκι από το να προκαλέσει διάτρηση του πρωκτού ή άλλο σοβαρό τραυματισμό.

    Δυστυχώς, οι χειρουργοί δυσκολεύτηκαν να αφαιρέσουν τον αυτοσχέδιο δονητή από τον πρωκτό του. Αρχικά προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τσιμπιδάκια για να σηκώσουν το βάρος από τον ασθενή, ο οποίος ήταν σε καταστολή, αλλά δεν κατάφεραν να το πιάσουν.

    Μην έχοντας άλλη λύση, η ομάδα επέλεξε τη «χειροκίνητη εξαγωγή», η οποία περιελάμβανε τον χειρουργό να φτάσει μέσα με το «αντιβράχιο» του και να τραβήξει το ξένο σώμα έξω. Ευτυχώς, η επέμβαση ήταν επιτυχής και ο τυχερός πήρε εξιτήριο μετά από τρεις ημέρες χωρίς επιπλοκές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι Δήμοι της Δυτικής Ελλάδας κλείνουν συμβολικά στις 19 Δεκεμβρίου

    Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας αποφάσισε το συμβολικό κλείσιμο όλων...

    Ποια είναι τα 4 μέτρα για την ενίσχυση των συνταξιούχων

    Τέσσερα μέτρα για τη βελτίωση του εισοδήματος εκατομμυρίων συνταξιούχων πρόκειται να...

    McLaren F1 #014: Το θρυλικό supercar που πωλείται για πάνω από 18 εκατ. ευρώ!

    Η McLaren F1 παραμένει σύμβολο μηχανολογικής αρτιότητας: ατμοσφαιρικός V12 6,1 λίτρων...

    Πάτρα: Πυροτεχνήματα στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου – Κατάμεστος ο χώρος – φωτό

    Ανοιξε τις πύλες του το πάρκο της αγάπης Με ιδιαίτερη...