2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι “Kaiafas Battle 2023”

    Ημερομηνία:

    Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε, το 2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι, “Kaiafas Battle 2023”. Όλοι οι αθλητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την διοργάνωση και τον ενθουσιασμό του κοινού και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

    Η περσινή διοργάνωση του “Kaiafas Battle”, καταγράφηκε ως το Καλύτερο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι στην ιστορία του αθλήματος.

    2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι “Kaiafas Battle 2023”

    Η 9η Ιουλίου ήταν μια μέρα γεμάτη διακεκριμένους καλεσμένους, διεθνείς αθλητές, πολλά ρεκόρ και ποικίλες καιρικές συνθήκες.

    2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι “Kaiafas Battle 2023”

    Σήμερα, ορισμένοι από τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες του κόσμου ολοκλήρωσαν τους στόχους τους στη λίμνη του Καϊάφα, στην Ελλάδα.

    Φλίγκος

    Στην κατηγορία “Pro Men’s Category”, ο Αμερικανός Nate Smith επιβεβαίωσε τον τίτλο του νικητή κερδίζοντας τη 1η θέση, ενώ το βάθρο συμπληρώθηκε από τους Winter Frederick και Asher William από το Ηνωμένο Βασίλειο.

    2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι “Kaiafas Battle 2023”

    Οι τελικοί ήταν γεμάτοι συναρπαστικές στιγμές, με έντονη δράση και πολλά μετάλλια, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία για τους θεατές και τους αθλητές.

    Στις γυναίκες, η Καναδή αθλήτρια Jaimee Bull, παρά την πίεση που δέχθηκε από τις επιδόσεις της Αμερικανίδας Allie Nicholson και της Γαλλίδας Manon Costard, κατάφερε να αναδειχθεί η “Βασίλισσα” του “Kaiafas Battle 2023”.

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αθλητική διοργάνωση του “Kaiafas Battle” αναγνωρίζεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θαλάσσιου Σκι και την Ελληνική Ομοσπονδία. Ταυτόχρονα, βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Ζαχάρως.

    2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι “Kaiafas Battle 2023”

    Με φόντο τη μαγευτική λίμνη Καϊάφα και κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, αναδείχθηκαν οι νικητές του  “Kaiafas Battle 2023”. Σήμερα ήταν μια τεράστια γιορτή για το θαλάσσιο σκι, η οποία μεταδόθηκε ψηφιακά σε 170 χώρες, με τεράστια προβολή και επιτυχία!

    Τα καλύτερα έρχονται, η ιστορία του θαλάσσιου σκι ξαναγράφεται ήδη και οι αγώνες του 2024 είναι μόνο ένα χρόνο μπροστά!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...