31χρονος στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχτηκε από την πρώην σύζυγό του

    Ημερομηνία:

    Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στο Ηράκλειο, με έναν άνδρα να είναι το θύμα της πρώην συζύγου του. Ο 31χρονος δέχτηκε επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost για το περιστατικό της ενδοοικογενειακής βίας, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής όταν ο 31χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του στο Ηράκλειο προκειμένου να παραλάβει το παιδί τους, το οποίο βρίσκεται υπό την επιμέλειά του.

    Έξω από την πόρτα όμως άρχισε ένας καυγάς με την 31χρονη να επιτίθεται λεκτικά στον πρώην σύζυγό της ενώ κάποια στιγμή – σύμφωνα με την καταγγελία – κλώτσησε δυνατά τον 31χρονο.

    Εκείνος εξαιτίας της κλωτσιάς παραπάτησε και έπεσε από τις σκάλες με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα στα πόδια και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο κατάγματα στο πόδι.

    Η πρώην σύζυγός του αναζητείται από την αστυνομία μετά την μήνυση που κατέθεσε ο 31χρονος.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόλεις στον ουρανό: Οι 15 πρωτεύουσες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στον κόσμο

    Μοναδικές τοποθεσίες σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη. Οι πόλεις...

    Εθνικό Διαστημικό Πρόγραμμα: Πότε μπαίνουν σε τροχιά οι πρώτοι ελληνικοί δορυφόροι

    Σε φάση πλήρους υλοποίησης εισέρχεται το Εθνικό Διαστημικό Πρόγραμμα....

    Δημόσιο: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα βάλει «φρένο» σε ουρές και ρουσφέτια

    Με έργα-ορόσημα, διεθνείς συνεργασίες και στρατηγικές επενδύσεις, η Ελλάδα...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 4/10/2025

    11:25 COSMOTE SPORT 7 HD ERC 2025 Κροατία, SS2...