35χρονη τουρίστρια κατήγγειλε βιασμό σε τουαλέτες νυχτερινού κέντρου

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης ερευνάται από τις αστυνομικές Αρχές στη Ρόδο, έπειτα από καταγγελία 35χρονης τουρίστριας από την Νορβηγία.

    Σύμφωνα με την καταγγελία, η επίθεση σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 5 Αυγούστου 2025, στην οδό Ορφανίδου.

    Εκεί, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στην καταγγελία της, ο ίδιος άνδρας εισήλθε αιφνιδιαστικά στον χώρο την ώρα που εκείνη ήταν ευάλωτη. Χωρίς τη συναίνεσή της, την άρπαξε από το κεφάλι, τη φίλησε και προχώρησε σε πράξη που η γυναίκα περιγράφει ως βιασμό, δηλώνοντας ότι ένιωσε διείσδυση χωρίς να μπορεί να διακρίνει αν έγινε με το μόριο ή με τα δάχτυλα του δράστη. Το περιστατικό φέρεται να διήρκεσε δύο με τρία λεπτά, έως ότου η ίδια κατάφερε να τον απωθήσει και να διαφύγει.

    Αμέσως μετά, η παθούσα μαζί με τη φίλη της αποχώρησαν από το κατάστημα και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, ενώ χθες το πρωί κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

    Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου έχουν ήδη προβεί σε κατάσχεση προσωπικού ιματισμού της παθούσας, ο οποίος θα αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΣΙΡΩΝΗΣ: Για το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

    Το νέο αυτό μέτρο της Κυβέρνησης ήταν περιττό, καθώς...

    Αχαΐα: Κοινό μέτωπο Τσιάρα – Φαρμάκη κατά της ευλογιάς των προβάτων

    Τη συστράτευση όλων των δυνάμεων για την αντιμετώπιση της...

    Περιστέρι: Προφυλακίστηκε ο 24χρονος για τη δολοφονία του 37χρονου – «Ήταν η κακιά στιγμή»

    Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 24χρονος,...