«365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου – «Η ζωή των τρανς ατόμων»

    Ημερομηνία:

    Τι συμβαίνει όταν το φύλο που σου αποδόθηκε κατά τη γέννηση, δεν είναι το φύλο που σε προσδιορίζει; Την καθημερινότητα, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που συναντούν τρανς άτομα στην Ελλάδα του σήμερα, παρουσιάζει η εκπομπή «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, που μεταδίδεται από το ΕΡΤNEWS τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, στις23:00.

    Ο Διονύσης, που αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι του όταν ξεκίνησε τη φυλομετάβαση, η Μονίκ, που χρειάστηκε να κάνει coming out ως τρανς γυναίκα πλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού, ο Χάρης, που δεν νιώθει να ταυτίζεται απόλυτα ούτε με το αρσενικό ούτε με το θηλυκό φύλο, η Ελένη, που έχει την απόλυτη στήριξη της μητέρας της, η Κάθρην, η πρώτη ανοιχτά τρανς εκπαιδευτικός στη χώρα μας, μοιράζονται τις ιστορίες τους και τα όνειρα που έχουν για το μέλλον.

    Στην εκπομπή, μιλάει και η Αμαλία, μητέρα ενός τρανς εφήβου που βρίσκεται ακόμα στο σχολείο, για τον ρόλο της ως γονέα στην ενδυνάμωση του παιδιού της.

    «365 στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου

    Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, στις 23:00, στο ΕΡΤNEWS και στις 23:45 στην ΕΡΤ1, κάθε δεύτερη Δευτέρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στη φυλακή ο 16χρονος για τον βιασμό 12χρονης

    Το δρόμο για τις φυλακές παίρνει ο 16χρονος που...

    Μαρίνα Σάττι: Ακυρώθηκε η εμφάνισή της στο MadWalk για λόγους υγείας

    Δεν θα ανέβει τελικά στη σκηνή του MadWalk 2025...

    Πάτρα: Η Περιφέρεια έτοιμη να στηρίξει το κόστος μετακίνησης των φοιτητών του Πανεπιστημίου με 1 εκατ. ευρώ

    Τη βούληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να στηρίξει τους...

    Κέρκυρα: Κατολισθήσεις στο χωριό Καρουσάδες – Αυλές σπιτιών κρέμονται στον «αέρα» – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

    Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την βόρεια Κέρκυρα, με...