Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον, μιλώντας για τις προσπάθειες που κατέβαλε να μείνει έγκυος

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον, μιλώντας για τις προσπάθειες που κατέβαλε να μείνει έγκυος. Η ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμη, στα δημοσιεύματα που τη χαρακτήριζαν «εγωίστρια» και ότι «την ένοιαζε μόνο η καριέρα της» όσον αφορά τη δημιουργία οικογένειας με τους πρώην συζύγους της.

    Ακόμη εξέφρασε την πικρία της, για όσα γράφτηκαν σχετικά με το τέλος του γάμου της, χωρίς ωστόσο, να διευκρινίζει αν αναφέρεται στον Μπραντ Πιτ ή τον Τζάστιν Θερού. Αναλυτικότερα, γράφονταν συχνά στον ξένο Τύπο, ότι ο λόγος που χώρισε ήταν επειδή δεν ήθελε να κάνει παιδί.

    aniston__12_

    Μιλώντας στο Allure, η πρωταγωνίστρια των «Friends» επισήμανε τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να αποκτήσει ένα μωρό και έδωσε έμφαση στον «έντονο έλεγχο» των μέσων ενημέρωσης, αλλά και στις ανεπιτυχείς προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης που έκανε.

    GYMALL

    «Στα τέλη των 30, στα 40 μου, είχα περάσει πολύ δύσκολα πράγματα και αν δεν το είχα περάσει αυτό, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτό που έπρεπε να είμαι» λέει η Άνιστον και στη συνέχεια εξηγεί ότι: «Προσπαθούσα να μείνω έγκυος».

    «Έκανα εξωσωματική γονιμοποίηση, έπινα κινέζικα τσάγια. Έδωσα τα πάντα σε αυτό. Θα έδινα τα πάντα αν κάποιος μου έλεγε: “Κατάψυξε τα ωάριά σου”. Απλώς δεν το σκέφτεσαι. Εδώ είμαι λοιπόν σήμερα. Το πλοίο σάλπαρε».

    Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι «Δεν έχω μετανιώσει. Αισθάνομαι πραγματικά μια μικρή ανακούφιση τώρα γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο, που μπορώ να κάνω. “Μπορώ; Ίσως. Ίσως…” Δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι άλλο αυτό».

    Για δημοσιεύματα που την ήθελαν «εγωίστρια» απέναντι στο κομμάτι της μητρότητας, η 53χρονη ηθοποιός τόνισε: «Οι τίτλοι έγραφαν ότι ήμουν απλώς εγωίστρια και με ένοιαζε η καριέρα μου. “Θέλει να είναι επιτυχημένη και να μην έχει παιδί”. Και ότι ο λόγος που με παράτησε ο άντρας μου, γιατί χωρίσαμε και τελειώσαμε τον γάμο μας, ήταν επειδή δεν θα του έδινα παιδί. Ήταν απόλυτα ψέματα. Δεν έχω τίποτα να κρύψω αυτή τη στιγμή».

    Υπενθυμίζεται, ότι ο πενταετής γάμος της Άνιστον με τον Μπραντ Πιτ έληξε το 2005. Με τον Τζάστιν Θερού ήταν σε σχέση από το 2011 έως το 2018 (παντρεύτηκαν το 2015).

    aniston__11_

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΥΡΓΟΣ: Τέσσερα άτομα επιτέθηκαν και έστειλαν στο νοσοκομείο 21χρονο

    Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο...

    Πότε κλείνουν τα σχολεία για Πάσχα και πότε ανοίγουν ξανά

    Σε λίγες ημέρες τελειώνει ο Μάρτιος και μπαίνουμε στην...

    Τελικός Κυπέλλου: Ο Μπέος θέλει 15.000 φιλάθλους στο Πανθεσσαλικό

    Ο Αχιλλέας Μπέος αποχώρησε νωρίς από τη σύσκεψη της ΕΠΟ, με...

    Ομιλία της Σίας Αναγνωστοπούλου στην Ολομέλεια της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας

    Ομιλία της Σίας Αναγνωστοπούλου στην Ολομέλεια της Βουλής κατά...