40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και πατέρας ενός παιδιού βρέθηκε νεκρός

    Ημερομηνία:

    Απαγχονισμένος βρέθηκε 40χρονος άνδρας στη Μάνη. Ο εκλιπών ήταν πρώην ποδοσφαιριστής και πατέρας ενός μικρού παιδιού.

    Σύμφωνα με το messinialive.gr, ο 4οχρονος βρέθηκε λίγο πριν τις 16:00 το μεσημέρι απαγχονισμένος δίπλα από το εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας, στον επαρχιακό δρόμο Καλαμάτας – Αρεόπολης, λίγο πριν τη γέφυρα της Κοσκάραγας.

    Τι λέει η αστυνομία
    Από την αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν αυτοκτονία, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Λίγο πάνω από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος ήταν παρκαρισμένο και το αυτοκίνητό του.

    Ο 40χρονος ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού και κάτοικος της περιοχής, ενώ παλαιότερα ήταν παίκτης σε ποδοσφαιρικές ομάδες της Μεσσηνίας. Η τραγική είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει και έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρότες: Ορισμένοι ζητούν πιο σκληρή μορφή κινητοποιήσεων – Κρίσιμη η αυριανή σύσκεψη στις Σέρρες

    Στο Λευκώνα Σερρών θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη (18/12), στις...

    Αχαϊα: Οι τιμές στα Καλάβρυτα για τις γιορτές

    Οι γιορτές «εκτοξεύουν» τις κρατήσεις στους χειμερινούς προορισμούς, ενώ...

    Το κορίτσι-θαύμα από την Πάτρα στα 14 χρόνια του στην Εθνική Γυναικών

    Ανακοινώθηκαν από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Χάρη Παυλίδη, οι αθλήτριες...

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Εκοψαν άδεια από επιστήμονα μητέρα… την ημέρα που θα την έπαιρνε!

      Τι συμβαίνει με τους ακτινοφυσικούς στο Νοσοκομείο Ρίου; Καιειδικά...