42χρονος έπεσε από την Γέφυρα

    Ημερομηνία:

    Για δεύτερη ημέρα ερευνών σήμερα Παρασκευή 29/4/2022 από το  Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών για τον εντοπισμό του άνδρα που φέρεται το μεσημέρι της Πέμπτης να βούτηξε στο κενό από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

    Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του. Σύμφωνα με πληροφορίες  πρόκειται για 42χρονο από την Αιτωλοακαρνανία. Εκινείτο στο ρεύμα προς Αντίρριο και στον ύψος του πρώτου πυλώνα, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του. Εγινε αντιληπτός από όχημα της γέφυρας που εκτελούσε περιπολία στο αντίθετο ρεύμα με τον υπάλληλο να τον ενημερώνει πως δεν επιτρέπεται η στάθμευση και με εκείνον να του γνέφει καταφατικά. Οταν το περιπολικό προσέγγισε το σημείο εντόπισε μόνο το αυτοκίνητο.

    Ο 42χρονος έχει καταγραφεί από τις κάμερες της Γέφυρας να περνά στο πεζοδρόμιο του καταστρώματος και να εξαφανίζεται. Ωρες αγωνίας για τους γονείς του, που χθες το απόγευμα βρέθηκαν στο σημείο των ερευνών.

    Στην επιχείρηση του Λιμενικού συνδράμουν και ιδιωτικά σκάφη ενώ μέλη του Ερυθρού Σταυρού και εθελοντικών ομάδων, πραγματοποιούν έρευνες στη ξηρά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τριαντάφυλλος για τις φήμες χωρισμού: «Η σύζυγός μου δεν μου δίνει το δικαίωμα να μιλήσω

    Απαντήσεις σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να...

    Σκάνδαλο με 23χρονη δεσμοφύλακα

    Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η υπόθεση μιας 23χρονης...

    Πάτρα: 22χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στο λεωφορείο και πήγε ασθενοφόρο… από την άλλη πλευρά της πόλης

    Ο παραλογισμός πρέπει πάραυτα να οδηγηθεί στην Εντατική για…...