50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ:

    Ημερομηνία:

    Αρθρο του Γιώργου Παπανδρέου

    GLEARNET

    “Το ΠΑΣΟΚ, μπορεί να καταστεί πάλι η εγερτήρια δύναμη ενότητας και προοπτικής για τις προοδευτικές δυνάμεις, που πρέπει να ηγηθούν του εγχειρήματος με το οποίο θα οδηγηθεί ο Ελληνισμός σε μια νέα επαναστατική και απελευθερωτική διαδικασία.

    Αρκεί να συναντηθεί ξανά με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά που το καθιστούσαν διαφορετικό από τη συντήρηση και γι’ αυτό αναγκαίο και χρήσιμο για τη χώρα.

    Προτείνω, σε αυτήν την κατεύθυνση, μια νέα πράσινη πολιτιστική επανάσταση. Για την οποία απαιτείται βαθιά αυτογνωσία και διάλογος για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως χώρα.

    Σεβόμενοι το περιβάλλον, το ανθρώπινο δυναμικό και τον πολιτισμό μας, που έχουν γίνει αντικείμενα κερδοσκοπικής εκμετάλλευσης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραμπ εναντίον όλων: Δασμοί παντού – από τα φάρμακα μέχρι το Χόλιγουντ

    Από τα φάρμακα μέχρι τα έπιπλα, τα βαρέα φορτηγά...

    Πάτρα: Καταδίκη για 2 γνωστούς πατρινούς! Το δυστύχημα στην βίλα τους στο Ρίο

    Ένα τραγικό δυστύχημα που σημάδεψε την τοπική κοινωνία της Πάτρας βρέθηκε...

    σπιράλ για «Πάτρα – έξυπνη πόλη»: 6 εκατομμύρια στον αέρα

      Μια πόλη «έξυπνη» στα χαρτιά, με υποδομές στην εγκατάλειψη   Έξι...