Ημερομηνία:

    Ο Ρομπέρτο Καβάλι πέθανε σήμερα στη γενέτειρά του, τη Φλωρεντία. 

    Ο κορυφαίος σχεδιαστής μόδας, Ρομπέρτο Καβάλι,83 ετών ήταν άρρωστος εδώ και πολλά χρόνια, μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αφήνει πίσω του έξι παιδιά, το μικρότερο από τα οποία είναι ο Τζόρτζιο, μόλις ενός έτους.

    Δίπλα του τις τελευταίες ώρες, όπως και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, η σύντροφός του Sandra Bergman Nilsonn.

    Ο Cavalli αφήνει ένα τεράστιο κενό στη μόδα, παρόλο που το 2015 πούλησε την ομώνυμη εταιρεία που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1970. Τα animalier του είχαν γίνει χαρακτηριστικό στοιχείο του brand, όπως και οι κεντημένες γούνες, τα μακριά πλούσια φορέματα με μεγάλα σκισίματα και οι πολλές διαφάνειες.

    Στη δεκαετία του 2000, γεννήθηκε το τμήμα Roberto Cavalli Home, το οποίο παρουσιάστηκε στο Salone del Mobile το 2012.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Vegan παγωτό με δυο υλικά από τον Άκη Πετρετζίκη

    Vegan παγωτό με δυο υλικά από τον Άκη Πετρετζίκη. Θα χρειαστούμε: 800 γρ....

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από τη φωτιά στη Ναύπακτο

    Πυρκαγιά ξέσπασε πριν Λίγο σε δασική έκταση στην περιμετρική...

    ΠΑΤΡΑ: Ιστορική απόφαση για τους δικηγόρους της πόλης

    Η απόφαση που ελήφθη χθες ήταν ιστορική για την «οικογένεια»...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Ο γιατρός Παναγιώτης Κίτρου βάπτισε τον Μιχάλη του…! Παρών και ο Παύλος Γερουλάνος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%af%cf%84%cf%81%ce%bf/