64χρονος βρέθηκε κρεμασμένος από το ταβάνι, με μονωτική ταινία στο στόμα

    Ημερομηνία:

    Απαγχονισμένος με μονωτική ταινία στο στόμα βρέθηκε 64χρονος άνδρας στο σπίτι του στην Στυλίδα Φθιώτιδας. 

    Θρίλερ στην ανατολική Φθιώτιδα. Ένας 64χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) νεκρός στο σπίτι του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr, ο 64χρονος συνταξιούχος ζούσε μόνος του και δεν απαντούσε από το πρωί στα τηλέφωνα συγγενών. Ύστερα από ώρα, οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν κι άρχισαν να τον αναζητούν, φτάνοντας όμως στο σπίτι του, άνοιξαν την πόρτα και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

    Ο 64χρονος ήταν κρεμασμένος από το ταβάνι, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ δίπλα του υπήρχε μία σκάλα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε και μονωτική ταινία στο στόμα.

    Στο σπίτι του νεκρού άνδρα έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, οι οποίοι ερευνούν προσεκτικά όλα τα ευρήματα, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα Ενωμένη: ΔΕΥΑΠ και Δημοτική Αρχή Δήμου Πατρέων, ανίκανοι ή ιδεολογικά εγκλωβισμένοι;

    Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», αναφέρονται τα...

    TikTok: Ο αλγόριθμός του μας εθίζει με ισχυρές δόσεις ντοπαμίνης – Πώς έγινε viral και γιατί είναι μία «οικονομία» από μόνο του

    Θα φανταζόταν κανείς ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα θα μπορούσαν να ερίσουν...

    Μητροπόλεις του κόσμου: Παγκόσμιο κύμα ενάντια στις αφίσες

    Στην δυτική κουλτούρα, η αφίσα ήταν για δεκαετίες ένας...

    Πρόστιμο 1000 ευρώ σε 60χρονη επειδή παράτησε σκύλο στο αυτοκίνητο μέσα στη ζέστη

    Στη σύλληψη μιας 60χρονης αλλοδαπής που παράτησε τον σκύλο...