Τρόμος για τον Νίκολας Κεϊτζ σε σπηλιά των Μεγάρων

    Ημερομηνία:

    Αγριες μέλισσες κατάφεραν να διώξουν τον Νίκολας Κέιτζ από τις σπηλιές της περιοχής Κρύφτες Μεγάρων! Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ενα άγριο μελίσσι στις σπηλιές της περιοχής Κρύφτες Μεγάρων, εκεί όπου γυρίζεται η περίφημη ταινία «Ο γιος του ξυλουργού» με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ, ήταν η αφορμή για να μεταφερθούν τα κινηματογραφικά συνεργεία για τρεις ημέρες σε άλλο βουνό της Αττικής.

    Μέσω e-mail η κινηματογραφική εταιρία ενημέρωσε όλα τα μέλη του καστ ότι τα γυρίσματα θα γίνουν τις επόμενες τρεις ημέρες σε άλλη περιοχή της Αττικής, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν.

    keitz04094

    Ενα από αυτά είναι ότι ένα άγριο μελίσσι ήταν μέσα στις σπηλιές που ετοιμάζονταν για να γυριστούν οι επόμενες σκηνές με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ. Αν και οι πληροφορίες για τη χολιγουντιανή ταινία με θέμα τη ζωή του Χριστού βγαίνουν με το σταγονόμετρο, η «Espresso» ακόμα μια φορά ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στα απάτητα βουνά της πόλης των Μεγάρων. Στα μέρη όπου οι δύο διεθνείς κινηματογραφικές εταιρίες επέλεξαν για να γυριστεί η ταινία με θέμα τα θαύματα του Χριστού και όσα είχαν συμβεί στη ζωή του μέσα από το απαγορευμένο Ευαγγέλιο του Θωμά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οπως πρώτη, σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, είχε αναφέρει πριν από περίπου ενάμιση μήνα η «Espresso» για τη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ, ο χολιγουντιανός σταρ βρίσκεται εδώ και ενάμιση μήνα στη χώρα μας, χωρίς ακόμα κάποιος παπαράτσι να τον έχει «συλλάβει» με τον φωτογραφικό του φακό.

    keitz040941
    Το σημείο στα Μέγαρα όπου γίνονται τα γυρίσματα

    Το εγχείρημα

    Πριν από περίπου δύο μήνες μία από τις μεγαλύτερες χολιγουντιανές κινηματογραφικές εταιρίες με έγγραφό της προς τον Δήμο Μεγαρέων έκανε σαφές το μεγάλο κινηματογραφικό εγχείρημα που θα λάβει χώρα σε φυσικό περιβάλλον: να γυριστεί ένα μέρος από την ταινία του Χόλιγουντ με τίτλο «Ο γιος του ξυλουργού», η οποία αναφέρεται στα θαύματα του Ιησού. Την ταινία σκηνοθετεί ο Αιγυπτιοαμερικανός Λόφτι Νέιθαν, ο οποίος σκοπεύει να φωτίσει μια σπάνια ειπωμένη πλευρά της παιδικής ηλικίας του Ιησού με μια εικόνα πολύ εντυπωσιακή, λόγω των θαυμάτων που έκανε. Η κινηματογραφική εταιρία Cinenovo με έδρα το Παρίσι και η Spacemaker με έδρα το Λος Αντζελες έχουν αναλάβει τη διεκπεραίωση του μεγάλου εγχειρήματος, ενώ η ταινία προσδοκά να σαρώσει το box office!

    keitz040942
    Φορτηγά της παραγωγής με μηχανήματα του συνεργείου

    Η κινηματογραφική εταιρία στο προφίλ της στα social media αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ιστορία του Ιησού όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Οι Nicolas Cage, FKA Twigs και Noah Jupe θα πρωταγωνιστήσουν στο “Carpenter’s Son”, μια ταινία που θα περάσει στην Ιστορία»! Καθημερινά ο χολιγουντιανός σταρ, άλλοτε οδηγώντας μόνος του το υπερπολυτελές όχημά του και άλλοτε με οδηγό μια γυναίκα, καταφτάνει στη δύσβατη περιοχή των Μεγάρων, έτοιμος και μακιγιαρισμένος, δίχως να χάνει ούτε λεπτό για τα γυρίσματα. Οσοι τον συναναστράφηκαν μιλούν για έναν χαμογελαστό, χαμηλών τόνων σταρ, αλλά «κλειστό», που δεν έχει πολλά «πάρε δώσε» με τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας. Οταν βγαίνει από το υπερπολυτελές αμάξι του πηγαίνει στη μαύρη τροχοβίλα που έχει στηθεί κοντά στα σκηνικά της ταινίας και από εκεί ξεκινάει τα γυρίσματα μέχρι αργά το βράδυ.

    cage kentriki

    Τις περισσότερες φορές τα γυρίσματα ξεκινούν με την ανατολή του ηλίου, γύρω στις 6.40. Η περιοχή είναι απόρθητο φρούριο, με εταιρία security να ελέγχει εξονυχιστικά όσους περνούν από τα σημεία των γυρισμάτων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τις πρώτες ημέρες ο Νίκολας Κέιτζ μίλησε με ενθουσιασμό για το συγκεκριμένο σημείο και την Ελλάδα, ενώ, όπως μας μεταφέρει πηγή, ο ίδιος ανέφερε: «Μου πρότειναν να γυριστεί η ταινία στην Τυνησία. Ωστόσο, την Ελλάδα τη θεωρώ πολύ φίλη χώρα και κομμάτι της καρδιάς μου». Και ενώ τα σκηνικά συνεχίζουν να χτίζονται κομμάτι κομμάτι, πριν από λίγες ημέρες σε ένα τρομακτικό και μοναδικό φυσικό τοπίο χτίστηκαν και οι τρεις σταυροί του Γολγοθά, κάνοντας ακόμα και τους Ελληνες συντελεστές να ανατριχιάσουν με το θέαμα που αντίκρισαν. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η ταινία θα ολοκληρώσει τα γυρίσματά της στις 18 Σεπτεμβρίου, με τους διεθνείς σταρ να αναχωρούν από την Ελλάδα προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατερίνα Καινούργιου: Καμαρώνει τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή – «Συγχαρητήρια μωρό μου»

    Η Κατερίνα Καινούργιου είναι υπερήφανη για τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή και το...

    Ο Κουρέτας μήνυσε τον Μπέο γιατί τον είπε… Πατρινιά! Η αντίδραση του “γνωστού” Δημάρχου Βόλου

    Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, κατέθεσε μήνυση κατά του δημάρχου...

    ΘΡΗΝΟΣ: “Εφυγε” στα 47 η Ολγα Βασιλοπούλου – ΦΩΤΟ

    Θλίψη στην Ναυπακτία και την Δωρίδα από την απώλεια της 47χρονης...
    Best Shop