6η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΑΘΗΝΩΝ: Να εξετασθούν άμεσα τα μπλοκ παραφίνης της Μαλένας!

    Ημερομηνία:

    Ραγδαίες και εσπευσμένες οι εξελίξεις στην υπόθεση της έρευνας των δύο κοριτσιών! Ηδη η 6η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση της Μαλένας ζήτησε από τους ιατροδικαστές την επανεξέταση και σε τοξικολογική βάση των «μπλοκ παραφίνης» που υπάρχουν με ιστούς από το παιδί! Ετσι ώστε να γίνει περαιτέρω διερεύνηση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να ζητηθεί και εκταφή, που ούτως ή άλλως θα γινόταν αφού χθες η Μαλένα συμπλήρωσε τρία χρόνια ταφής στο κοινοτάφιο του Α’ Δημοτικού Κοιμητηρίου Πατρών, άρα τα οστά θα πρέπει να απομακρυνθούν και να ενταφιαστούν στον τάφο των τριών κοριτσιών στο Νεκροταφείο Συχαινών, εκεί που ετάφη η αδελφή της Τζωρτζίνα. Ωστόσο η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα και Ελένη ζήτησαν παράταση έξι μηνών για την εκταφή.

    GLEARNET

    Στο πόρισμα του πραγματογνώμονα ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη επισημαίνεται πως «η Μαρία Ελένη Δασκαλάκη απεβίωσε στις 13/4/2019 από αδιευκρίνιστα αίτια». Συγκεκριμένα, «με την νεκροτομή δεν διαπιστώθηκε προφανής αιτία θανάτου, με την τοξικολογική εξέταση δεν διαπιστώθηκε δηλητηρίαση και με την ιστολογική εξέταση διαπιστώθηκε εκτεταμένη κενοτοπιώδης εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων και ο θάνατος αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια».

    Η 3,5 χρονών Μαλένα είχε εισαχθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου του 2019 στο Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», προκειμένου να υποβληθεί σε ένα σε πρόγραμμα χημειοθεραπείας 8 ημερών, στο οποίο, κατά πληροφορίες, το παιδί είχε πολύ καλή απόκριση, ενώ η γενική της κατάσταση θεωρήθηκε εξαιρετική, με βάση τον βιοχημικό έλεγχο μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας. Το απόγευμα, ωστόσο, της 13ης Απριλίου το παιδί κατέληξε ξαφνικά, ενώ ως αιτία θανάτου καταγράφηκε η αιφνίδια ανακοπή απροσδιόριστων αιτιών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Ένας σε νοσοκομείο της Αθήνας

    Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην...

    ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ: Η ενίσχυση της ΔΑ Αχαΐας με δεκαέξι άτομα είναι ιδιαίτερα θετική

    Εγραψε ο πρώην Πρόεδρος των Αστυνομικών Αχαϊας Χάρης Τσίτσικας: -Η...

    Πάτρα – Φωτό: Ανετράπη νταλίκα στο λιμάνι

    Ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Νέο...

    Πάτρα: Eκδήλωση για την Γαλλία με τον Μάκη Μαλαφέκα

    Μετά την πτώση της κυβέρνησης Μπαϊρού , την δεύτερη...