H απόλυτη σωσίας της Rihanna

    Ημερομηνία:

    Η 28χρονη Priscila Beatrice από την Βραζιλία είναι η απόλυτη σωσίας της Rihanna, αφού θα μπορούσαν να ήταν δίδυμες αδερφή και μέχρι και η ίδια η τραγουδίστρια παραδέχτηκε την τρομακτική ομοιότητα τους.

    Όλα ξεκίνησαν το 2007, όταν οι συμμαθητές και οι φίλοι της Beatrice ξεκίνησαν να συγκρίνουν φωτογραφίες των δυο γυναικών. Έκτοτε, η ίδια καταφέρε να τελειοποιήσει το look και το γενικό ύφος της τραγουδίστριας και κάπως έτσι ο κόσμος άρχισε να νομίζει ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο.

    Όπως εξομολογείται η 28χρονη, πολλές φορές στον δρόμο ακούει τον κόσμο να φωνάζει “Θεέ μου η Rihanna”, ενώ όλοι οι δικοί της άνθρωποι, από την οικογένεια μέχρι και τους φίλους της, υποστηρίζουν την επιλογή της να εμφανίζεται έτσι και θεωρούν ότι κάνει πολύ στιλάτες επιλογές.

    Πλέον, η Beatrice χρειάζεται μόλις μια ώρα για να ολοκληρώσει το Rihanna look, ενώ χάρη στην εμφάνιση της κέρδισε 1.500.000 followers στο Tik Tok. Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο της άφησε σχόλιο και η ίδια η Rihanna στο οποίο της έλεγε “Που είναι ο δίκος σου αδερφή μου;”, με τους followers της Βραζιλιάνας να τρελαίνονται με αυτήν την εξέλιξη και να της στέλνουν άπειρα μηνύματα και να σχολιάζουν το μήνυμα της τραγουδίστριας.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απόστολος Βανταράκης: «Ο αμίαντος πρέπει να απομακρυνθεί με κάθε τρόπο» (Ηχητικό)

    Ο Καθηγητής Υγιεινής του Πανεπιστημίου Πατρών, Απόστολος Βανταράκης, μιλώντας...

    Αχτσιόγλου: Δεν έπρεπε να παραιτηθεί ο Τσίπρας

    Η πρώην υπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα,...

    Πάτρα: O Αντιδήμαρχος Έργων Π. Μελάς για τις πυρόπληκτες περιοχές: «Ζητήσαμε πάνω από 15 εκατομμύρια»

    Ο Αντιδήμαρχος Έργων Παναγιώτης Μελάς, μιλώντας στον MAX FM,...

    Club Hotel Casino Loutraki: Με αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και διαφάνειας η λειτουργική του εποπτεία

    Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: «Η διοίκηση της Club...