«Γκοτζίλα εναντίον Κινγκ Κονγκ»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της επικής τιτανομαχίας [βίντεο]

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Δύο από τα πιο διάσημα «τέρατα» του κινηματογράφου, ο Κινγκ Κονγκ και ο Γκοτζίλα, συναντώνται και η μάχη μεταξύ τους κόβει την ανάσα.

    Όπως δείχνει το εντυπωσιακό τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από τη Warner Bros, Γκοτζίλα και Κινγκ Κονγκ έρχονται αντιμέτωποι σε μια επική μάχη, με τη μοίρα του κόσμου να κρέμεται σε μια κλωστή.

    «Ο Κονγκ και οι προστάτες του πραγματοποιούν ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρουν το αληθινό σπίτι του, και μαζί τους είναι η Τζιά, ένα νεαρό ορφανό κορίτσι με το οποίο έχει δημιουργήσει έναν μοναδικό και ισχυρό δεσμό. Όμως απροσδόκητα βρέθηκαν στο μονοπάτι ενός εξοργισμένου Γκοτζίλα. Η επική σύγκρουση μεταξύ των δύο τιτάνων -που υποκινήθηκε από αόρατες δυνάμεις- είναι μόνο η αρχή του μυστηρίου που βρίσκεται βαθιά μέσα στον πυρήνα της Γης», αναφέρεται στην επίσημη περιγραφή της ταινίας.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Γκοτζίλα vs Κινγκ Κονγκ»:

    GYMALL

    Η ταινία με τίτλο «Γκοτζίλα εναντίον Κινγκ Κονγκ» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου, ταυτόχρονα στις (όποιες) ανοιχτές αίθουσες και στην πλατφόρμα του HBO MAX. Τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Άνταμ Γουίγκαρντ, ο οποίος είναι γνωστός για τη ταινία θρίλερ «VHS» και τη μεταφορά του «Death Note» στο Netflix.

    Πρωταγωνιστούν οι Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Μίλι Μπόμπι Μπράουν (η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Netflix «Stranger Things»), η Ρεμπέκα Χολ και ο Ντεμιάν Μπισίρ.

     

    Αξίζει να σημειωθεί πως το Netflix είχε προσφέρει 200 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει την ταινία στην πλατφόρμα του. Το «Godzilla vs Kong» είχε προγραμματιστεί αρχικά να βγει στις αίθουσες τον περασμένο Νοέμβριο.

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ένα χειροκρότημα – προσβολή αντί απαντήσεων για το έγκλημα

    Δεν το πιστεύει ακράδαντα μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Είναι οι...

    Επιμελητήριο Αχαΐας: Εκδήλωση με εξωστρεφείς επιχειρηματίες της περιοχής

    Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, ο Πρόεδρος και μέλη...

    ΔΗΜΟΣ: “Η Πάτρα αποκτά ουσιαστική πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος”

    Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Υπογράφηκε σήμερα...