Δυτική Αχαΐα: Αμφισβητούν ανοιχτά τον Νικολάου – Σε δύσκολη θέση ο πρώην Δήμαρχος

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

     

    Την ώρα που η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας δεν έχει σταματήσει, μετεκλογικά, να χτυπά κατά περίπτωση τους διαδόχους της στη δημοτική αρχή, για κακώς κείμενα, αστοχίες ή παραλείψεις της, φαίνεται πως – στο παρασκήνιο – έχει εισέλθει σε φάση εσωτερικών αναταράξεων, αυτοκριτικής και έντονου προβληματισμού, για τον τρόπο που συλλογικά πορεύεται στην τοπική πολτιτικοδημοτική σκηνή, μηδέ εξαιρουμένης και της ηγεσίας της.

     

    Λίγο πριν συμπληρωθούν 2 χρόνια από την ήττα του 2019, τα παράπονα που διατυπώνονται, στην δημοτική ομάδα του πρώην δημάρχου Χρήστου Νικολάου, είναι μαζεμένα και αφορούν τόσο στην έξωθεν καλή μαρτυρία της, την συνολική εικόνα, την συμπεριφορά της και την στάση κάποιων συμβούλων, όσο όμως και στην διαχείριση της κατάστασης από τον ίδιο τον αρχηγό.

     

    Η εσωστρέφεια -που αλήθεια είναι ότι συγκρατείται ακόμα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας  οδήγησε σε εσπευσμένη σύγκληση της ομάδας από τον κ. Νικολάου, η οποία θα γίνει αύριο στις 7μ.μ στην Κάτω Αχαΐα και θα είναι εφόλης της ύλης.

     

    Σ’ αυτήν, το πρώτο θέμα που θα θιχθεί, από κάποιους, είναι η πολυφωνία χωρίς τάξη, μέτρο και καθοδήγηση, με αποτέλεσμα την ανοργάνωτη εμφάνιση της αντιπολίτευσης «κατά το δοκούν» από κάποιους οι οποίοι δείχνουν να έχουν αναλάβει «αυτόβουλα» το ρόλο του επικεφαλής, την ώρα που ο κ. Νικολάου μιλάει δημόσια λιγότερο από αυτούς.
    GYMALL

     

    Στην πορεία της παράταξης, που θα εξεταστεί αύριο, ο κ. Νικολάου καλείται να απαντήσει και σε αυτούς που τον αμφισβητούν και μάλιστα πολύ (!), οι οποίοι του έχουν στείλει σαφή μηνύματα δυσαρέσκειας, ότι δηλαδή δεν κάνει αντιπολίτευση. Ο αρχηγός θα «κατηγορηθεί» από στελέχη του για έλλειψη συντονισμού και μη κατανομή ρόλων, ανά περιοχή και ανά τομέα ευθύνης.

     

    Ακόμα και το ότι «δεν υπάρχει αρχηγός και δυναμική αυτού για δράση της παράταξης, στην αντιπολίτευση», δεν αποκλείεται ν’ ακουστεί στην αυριανή συνάντηση, από «μονοφασικούς» συμβούλους και όχι «δεμένους» από τον άρμα Νικολάου, επέμεναν   αξιόπιστες πηγές.
    Η διάλυση της παράταξης ωστόσο, αν και σιγοψυθιριζόταν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, δεν φαίνεται ως επικρατέστερο σενάριο.
    Αιρετοί  από τη Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» του Χρήστου Νικολάου, έλεγαν με νόημα: «Μην δείτε τίποτα εκρήξεις την Κυριακή». Αυτό θα είναι και συνάρτηση με το γεγονός ότι μελλοντικά, εκτός των σημερινών παρατάξεων των δημάρχων Σπ. Μυλωνά και Χρ. Νικολάου, ίσως εμφανιστεί και τρίτος πόλος (ενόψει των εκλογών του 2023) και τότε η σημερινή αντιπολίτευση μπορεί να έχει ακόμα μία δυσκολία στην πολιτική της διαδρομή, αν δεν έχει να επιδείξει δράση και αντίλογο.

    Πελοποννησος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ψάρεψαν τόνο βάρους… 485 κιλών

    Την καλύτερη ψαριά της ζωής του έκανε ένας ψαράς...

    ΑΧΑΪΑ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Εκατοντάδες στην κηδεία του Μένιου Κουτρόπουλου

    Στην Παναγία φανερωμένη του Αιγίου τελέστηκε χθες το μεσημέρι...

    ΠΑΤΡΑ: Εκαναν γερή “μπάζα” στην Περιβόλα

    Μπαράζ διαρρήξεων σημειώθηκε προχθές τα ξημερώματα στην περιοχή της...

    ΠΑΤΡΑ: Πορεία φοιτητών για τα Τέμπη

    Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν χθες φοιτητές...