7χρονο κοριτσάκι κατήγγειλε τους γονείς του για κακοποίηση – Συνελήφθησαν μετά από καταγγελία της δασκάλας

    Ημερομηνία:

    Άλλη μια περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας διερευνούν οι αρχές στην Κρήτη μετά την καταγγελία ενός 7χρονου κοριτσιού ότι η μητέρα του το χτύπησε την περασμένη Κυριακή.

    Οι γονείς ενός 7χρονου κοριτσιού συνελήφθησαν στο Ηράκλειο για ενδοοικογενειακή βία. Η σύλληψή τους έγινε χθες (Δευτέρα 26/5), μετά από καταγγελία της δασκάλας του παιδιού, που φοιτά σε δημοτικό σχολείο της πόλης.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ekriti.gr, το κοριτσάκι ενημέρωσε τη δασκάλα του ότι η μητέρα του το είχε χτυπήσει την περασμένη Κυριακή (25/5).

    Φλίγκος

    Να σημειωθεί ότι πριν από δύο χρόνια είχε ξαναγίνει καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του παιδιού. Τότε η καταγγελία αφορούσε στον πατέρα του.

    Η 7χρονη φιλοξενείται για την ώρα στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηρθε και πιάνει δουλειά με τη ΝΕΠ η Γιαπωνέζα «σαμουράι» Χικάρου Σιτάρα

    Με την άφιξη της διεθνούς Γιαπωνέζας Χικάρου Σιτάρα στην...

    Πλήθος πιστών στην Ιερά Μονή Μακελλαριάς στην εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού

    Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου Ιερώνυμου, εορτάστηκε και...

    Θρήνος στην οικογένεια της Πατρινής τραγουδίστριας Ναταλίας Τζελεπάκη – “Εφυγε” ο πατέρας της – φωτό

    Το τελευταίο «αντίο» θα πουν αύριο Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου...