ΣΥΡΙΖΑ σε Πελώνη: Ο μόνος που χαλαρώνει με τριήμερα εδώ και ένα χρόνο είναι ο Μητσοτάκης

    Ημερομηνία:

    Πολιτική κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει με φόντο τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο, που νωρίτερα κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι “υπονομεύει την έξοδο από αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση”, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σημειώνει ότι “ενημερώνουμε την κα Πελώνη ότι ο μόνος που χαλαρώνει με τριήμερα εδώ και ένα χρόνο είναι ο κ. Μητσοτάκης. Οι πολίτες δυστυχώς δεν απολαμβάνουν αυτό το δικαίωμα ακριβώς λόγω της πολιτικής της κυβέρνησής του”.

    Από την αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνουν πως “αντί να συνεχίσει λοιπόν η κυβέρνηση την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ καλό θα ήταν έστω και τώρα να κάνει τα αυτονόητα, όπως η συνταγογράφηση των τεστ και η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών” και καταλήγουν: “Σταματήστε να κουνάτε το δάκτυλο στους πολίτες που είναι σε απόγνωση από τις αποτυχίες σας, το όργιο καταστολής και έστω για μια φορά αναλάβετε τις ευθύνες σας”.

    Φλίγκος

    Η ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου

    Νωρίτερα, η Αριστοτελία Πελώνη ανέφερε σε δήλωσή της ότι “ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα και ενώ το τριήμερο αυτό ήταν ευκαιρία να χαμηλώσουν οι τόνοι και να χαλαρώσουν οι πολίτες με τις οικογένειές τους, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε 31 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Η υποκρισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεπερνά και τον χειρότερο εαυτό της”.

    Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, ο ΣΥΡΙΖΑ “εγκαλεί την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ την ίδια ώρα υποσκάπτει τις άμυνες της κοινωνίας απέναντι σε αυτή. Υπονομεύει έτσι την έξοδο από αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση”.

    “Η πλειοψηφία της κοινωνίας επιζητά κοινωνική ηρεμία, ασφάλεια και επιστροφή στην κανονικότητα. Η αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται για ακόμη μια φορά μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. Και αποδεικνύει πώς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις, κάνεις το μόνο που ξέρεις καλά”, τονίζει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σκυλιά-ρομπότ ανέπτυξε η Εθνοφρουρά στο Λος Άντζελες για την αντιμετώπιση των ταραχών

    Ρομπότ που μοιάζουν με σκυλιά ανέπτυξε η αμερικανική Εθνοφρουρά...

    Ακίνητα: Προσπάθεια να μπει φραγμός στα «μαύρα» μισθωτήρια

    Μπορεί ένα σπίτι να δηλώνεται κλειστό, ενώ την ίδια...

    Ταραχές στο Λος Άντζελες: Η Εθνοφρουρά θα αποκαταστήσει την τάξη λέει ο Τραμπ – Αγωγή καταθέτει ο κυβερνήτης

    Περίπου 300 μέλη της Εθνοφρουράς έχουν αναπτυχθεί σε όλο το Λος Άντζελες, έπειτα...

    Επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Στράτου Σιμόπουλου

    Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Στράτου Σιμόπουλου σημειώθηκε στις 04:00...