ΠΑΤΡΑ: Το αποχαιρετιστήριο δρώμενο των εθελοντών

    Ημερομηνία:

    Το Πατρινό Καρναβάλι, ήταν είναι και θα είναι, συνώνυμο του κεφιού, της χαράς του ξεφαντώματος, της ευφυΐας, της σάτυρας και της ευρηματικότητας.

    Μπορεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Πάτρα να μην θυμίζει σε τίποτε ελέω πανδημίας,  εικόνες περασμένων ετών, ωστόσο οι καρναβαλιστές δεν χάνουν το χιούμορ τους και μέσω διαδικτύου, όπως προστάζει η περίσταση, το γλεντούν με τον τρόπο τους.

    Στις ζωές μας κατά τη διάρκεια των πολλαπλών lockdown που βιώνουμε έχει μπει η απαγόρευση κυκλοφορίας και το απαιτούμενο sms στο 13033.

    Γνωστός καρναβαλιστής θέλοντας να τρολάρει την καθημερινότητα, ανέβασε στα μέσα κοινωνικής το παρακάτω βίντεο αποδεικνύοντας όσα αναφέραμε παραπάνω για το τι εστί Καρναβάλι στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

    Πατρινό Καρναβάλι Για Πάντα…

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    O πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ ήρθε στην Πάτρα και συζήτησε με τον Δήμαρχο Πατρέων

    O πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, που απολύθηκε...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Πάτρα – Νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα που έπιασε φωτιά – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

    Συναγερμός πρίν από λίγο στην πυροσβεστική υπηρεσία Πάτρας για...

    Δήμος Καλάβρυτων και ΕΣΗΕΑ τιμούν τη μνήμη του δημοσιογράφου και αγωνιστή της Αντίστασης Ηρακλή Πετιμεζά

    Τη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, δημοσιογράφου και...

    Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών

    Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου αναφέρει: Ο Ιατρικός Σύλλογος σε...