Τραγανό Ηλείας: “Σήκωσαν” 51 μπαταρίες από κεραίες κινητής βάρους τριών τόνων

    Ημερομηνία:

    Απίστευτη πηγή υλικού βρήκαν οι “κυνηγοί του χαλκού” και λοιπών μετάλλων στην Ηλεία. Δεν δίστασαν να σηκώσουν 51 μπαταρίες από κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του Τραγανού στον κάμπο της Ηλείας. Το βάρος των μπαταριών ξεπερνούσε τους τρεις τόνους και η αξία τους τις 12.000 ευρώ. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή και μετά από καταδίωξη εγκατέλειψαν τα οχήματα και τα κλοπιμαία.

    Η ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής:

    “Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

    Ειδικότερα, οι δυο άνδρες χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Ανδραβίδας – Κυλλήνης, αφαίρεσαν 51 μπαταρίες από σταθμό κεραιών κινητής τηλεφωνίας, συνολικής αξίας 12.750 ευρώ, τις οποίες φόρτωσαν σε δυο ιδιωτικής χρήσης φορτηγά.

    Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της μικτής εποχούμενης περιπολίας, οι οποίοι μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού, ενώ οι δράστες στη θέα τους εγκατέλειψαν τα οχήματα, έμφορτα με τις μπαταρίες και τράπηκαν σε φυγή σε δασική περιοχή.

    Το οχήματα των δραστών και οι κλεμμένες μπαταρίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών”

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ραντεβού του Μπέργκαμ στην Αθήνα με 10 top CEO – Η Ελλάδα κρίσιμος κόμβος στον τομέα της ενέργειας και του αμερικανικού LNG

    Ένα νέο κεφάλαιο στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, με την ενέργεια στον...

    “Falling Walls Lab Greece” – Στις 19 Σεπτεμβρίου ο διαγωνισμός καινοτομίας στην Πάτρα

    Το Falling Walls Lab είναι ένας κορυφαίος διαγωνισμός pitch...

    Πάτρα: Σήμερα δικάζεται η μάνα που άφησε αβοήθητο το παιδί της

    Στο αυτόφωρο θα δικαστεί σήμερα μητέρα που συνελήφθη το βράδυ...