Δυτική Ελλάδα: Σύσκεψη στελεχών με τον Φωκίωνα Ζαΐμη για την αδειοδότηση βιομηχανιών

    Ημερομηνία:

    Σύσκεψη με κεντρικό θέμα την κωδικοποίηση των εγγράφων που απαιτούνται για την αδειοδότηση βιομηχανιών σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιήθηκε μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων και του Αντιπεριφερειάρχη επιχειρηματικότητας έρευνας και καινοτομίας Φωκίωνα Ζαΐμη.

    Σκοπός είναι η μείωση της γραφειοκρατίας και η δημιουργία μίας ενιαίας διαδικασίας και για τους τρεις νομούς.

    «Είχε παρατηρηθεί ο κάθε νομός να διαφοροποιείται ως προς τα έγγραφα που χρειάζονται για να δοθεί η άδεια σε κάθε επιχειρηματία. Θέλουμε να δημιουργηθεί  ένα κοινό πλαίσιο πρωτίστως προς εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και για να μειωθεί η γραφειοκρατία», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης.

    Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων στελεχών ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Π.Ε. Αχαΐας, Χρήστος Παπασημακόπουλος και ο Διευθυντής Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,  Γιώργος Παπασταματίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων: Σημαντικές εξελίξεις για την Πάτρα στον χώρο των ολυμπιακών και εναλλακτικών αθλημάτων

    Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: Ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων προχωρά...

    ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΕΙΚΑ: Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο με την φωτογραφία του “πρώην” στο κινητό τους!

    Εκσυγχρονίστηκε η ΕΛ.ΑΣ. και ιδιαίτερα σε ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας...

    ΠΑΤΡΑ: Σε ένα μήνα η παράδοση της γέφυρας της περιμετρικής στα Μποζαϊτικα

    Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κλάδος προς Πύργο του πολύπαθου...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Εξυπηρετούσαν με αντάλλαγμα τριήμερα στα Καλάβρυτα

    Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ που...