ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Πάνω από 15 υποψηφιότητες για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή

    Ημερομηνία:

    Mavropoulis

    Πάνω από 15 υποψηφιότητες αναμένεται να κατατεθούν συνολικά για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Περιφερειακού Θέατρου Πάτρας.

    Η προθεσμία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων έχει λήξει από τις 12 Μαρτίου, ωστόσο, το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας έχει αποφασίσει να δώσει μία μικρή παράταση για τους ενδιαφερόμενους που είναι να αποστείλουν τους φακέλους τους ταχυδρομικά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες το σύνολο των υποψηφιοτήτων προέρχονται από τον θεατρικό χώρο, έχοντας ένα σημαντικό βιογραφικό κυρίως στο θέατρο και ύστερα στην τηλεόραση.

    Αρκετοί από αυτούς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε διάφορες παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Το μεσημέρι της Πέμπτης το διοικητικό συμβούλιο θα συνεδριάσει για να δει που βρίσκεται η διαδικασία της κατάθεσης υποψηφιοτήτων, μια διαδικασία που θα λήξει την Παρασκευή.

    Μέσα στη εβδομάδα θα ανακοινωθούν από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας επίσημα και όλα τα ονόματα των υποψηφίων και από εκεί και μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία των συνεντεύξεων, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει το διοικητικό συμβούλιο στην τελική του απόφαση.

    Εκτιμάται ότι η απόφαση αυτή θα προκύψει στα μέσα με τέλη Απριλίου. Θα είναι ο τρίτος κατά σειρά καλλιτεχνικός διευθυντής που θα έχει αναδειχθεί κατά τη διάρκεια της θητείας της νυν δημοτικής αρχής, μετά τους Κώστα Καζάκο και Σταύρο Τσακίρη.

    GYMALL

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eπιστήμονες αποκάλυψαν το πρόσωπο γυναίκας Νεάντερταλ ηλικίας… 75.000 ετών

    Μία συναρπαστική, τρισδιάστατη ανακατασκευή ενός… μακρινού συγγενούς μας , που έζησε...

    Λονδίνο: Επανεξελέγη δήμαρχος ο Σαντίκ Καν

    Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη ιστορική θητεία, αφού είναι...

    Πάσχα: Τι να προσέξετε σε περίπτωση υπερφαγίας

    Η νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας συχνά μας κάνει να...

    ΠΑΤΡΑ – ΒΙΝΤΕΟ: Στην Αχαϊα το Αγιο Φως με… ηλεκτρικό ταξί! ΦΩΤΟ

    Με ηλεκτρικό ταξί (φωτό) έφθασε στις 22.40 το Αγιο...