ΠΑΤΡΑ: Φοροδιαφυγή μαμούθ 5 εκατ. ευρώ σε πασίγνωση επιχείρηση

    Ημερομηνία:

    Λαβράκι εκατομμυρίων ευρώ έβγαλαν  οι ελεγκτές της Α ΔΟΥ Πατρών που πρόσφατα έκαναν έφοδο σε εταιρεία οικοδομικών εργασιών που δραστηριοποιείται στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Το κλιμάκιο των ελεγκτών εντόπισε φοροδιαφυγή τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων ευρώ μόνο σε μια επιχείρηση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η φοροδιαφυγή αφορούσε σε ΦΠΑ και τιμολόγια τα οποία εμφάνιζαν μεγάλες δαπάνες προς τρίτους που ωστόσο δεν επαληθεύονταν.

    Τουλάχιστον 3 επιχειρήσεις έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των ελεγκτών της ΑΑΔΕ το τελευταίο διάστημα και τα ευρήματα από τα βιβλία τους έφεραν στην επιφάνεια  φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ. Και οι τρείς βρίσκονται στα διοικητικά όρια της Πάτρας και ειδικότερα στον τομέα ευθύνης της Α ΔΟΥ.

    Φλίγκος

    Όλοι οι έλεγχοι πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της προτεραιοποίησης που έχει γίνει από το 2020 και εξελίσσεται σε κανονικούς ρυθμούς παρά τον συντελεστή δυσκολίας που έχει προσθέσει η πανδημία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή: Μοσχαράκι στάμνας Ηπειρώτικο

    Υλικά 1½ κιλό μοσχαρίσιο κρέας από πόδι, σε μερίδες ...

    Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο στον Αγιο Βασίλη – Φωτό

    Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα χθες το απόγευμα στο ύψος του...

    Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τραγούδησε στη σκηνή με τον σύζυγό της: «Ήταν ένα όνειρό μου πριν ακόμα συμπορευτούμε στη ζωή» έγραψε

    Με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο τραγούδησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, καθώς ανέβηκε...

    Ο Νίκος Καρβέλας ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο – Δείτε βίντεο

    Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θαυμαστές της Άννας Βίσση στη χθεσινή, μεγάλη...